Casale Paradiso quinoa s řepou 200g
Casale Paradiso quinoa s řepou 200g
140,31

Casale Paradiso quinoa s řepou 200g

Quinoa je jedno z nejvýživnějších obilovin, obsahuje různé minerály (hořčík, draslík, vápník, železo, zinek) a je bohatá také na vitamíny B, C a E. Má vysoký obsah vlákniny a esenciálních aminokyselin, stejně jako antioxidanty. Konzumací quinoa tělo může doplnit minerály a vitamíny.

Můžeme ji podávat jako přílohu místo rýže nebo smíchat do salátů, ale také můžeme nahradit snídaňovou ovesnou kaši quinoa vločkami, pokud si přejeme připravit skutečně proteinově bohatou snídani. Quinoa vločky se stejně rychle nasají do mléka nebo vody, takže je snadno připravit. Quinoa je příbuzná špenátu, řepě a amarantu.
Produkt je bezlepkový, proto je vhodný pro osoby trpící celiakií (glutenovou intolerancí).

PŘÍPRAVA:
Obsah balení nalijte do velkého hrnce s nepřilnavým dnem. Přelijte 1,2 litry vroucí vody (nebo zeleninového vývaru pro lepší chuť). Přidejte 4 lžíce extra panenského olivového oleje a 1 lžičku soli. Vařte 18 minut a občas promíchejte. Když se voda vsákne a zrna se otevřou a změknou, quinoa je hotová. Odeberte z tepla. Podle chuti přidejte trochu másla a nastrouhaného parmezánu, aby byla krémovější. Dobře promíchejte a quinoa je připravená k podávání.
140,31
Bonusový bod: 2,81 Kč
Podrobnosti
Složení: Quinoa 87% (Peru), červená řepa 10%, mrkev, pórek, petržel.

Čistá hmotnost: 200g

Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 1604kJ/380Kcal
Tuky: 6g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7g
Sacharidy: 64g
z toho cukry: 0,5g
Bílkoviny: 14g
Vláknina: 7g
Sůl: 0,0g

Údaje o výživové hodnotě jsou informativní! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách u našeho zákaznického servisu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty