Mand'or Prémiový Trio Nápoj  (mandle, lískové ořechy, pistácie) 1000 ml
Mand'or Prémiový Trio Nápoj (mandle, lískové ořechy, pistácie) 1000 ml
88,59

Mand'or Prémiový Trio Nápoj (mandle, lískové ořechy, pistácie) 1000 ml

Skutečná a jedinečná přírodní chuť. První a jediný zeleninový nápoj, který kombinuje tři vynikající ořechy, poskytuje meditativní zážitek, bohatou chutí, jedinečnými pocity a bez jakýchkoli vedlejších chutí.
Produkt je veganský, bezlepkový, bezlaktózový a bez GMO.

Jedním z nejdůležitějších rysů mandlového nápoje je absence lepku, laktózy a cholesterolu. Mandlový nápoj je přírodní antioxidant, který pomáhá předcházet rakovině a zpomaluje stárnutí, je zdrojem vitaminů (A, D, E), bílkovin, omega 6, zinku, vápníku, železa, hořčíku a draslíku.
Bez přidaného cukru obsahuje šálek mandlového nápoje 30 kalorií a obsahuje velké množství rozpustných a nerozpustných přírodních vlákniny. Tímto způsobem chrání stěny střev, podporuje jejich správnou funkci, reguluje vstřebávání cukrů a kontroluje hladinu cholesterolu. Mandlové mléko je jednou z nejvýživnějších a nejkomplexnějších alternativ ke kravskému mléku.

Nízký obsah kalorií mandlového nápoje je ideální nápoj pro každého, kdo chce zhubnout. Náhrada kravského mléka mandlovým mlékem může přinést velmi uspokojivé výsledky při hubnutí. Velmi snadno se na něj zvyknete, protože jeho textura a senzorické vlastnosti jsou podobné kravskému mléku.
Jeho konzumace může pomoci bojovat proti cholesterolu a triglyceridům. Zlepšuje hladinu dobrého cholesterolu a snižuje hladinu špatného cholesterolu a podporuje vstřebávání cukrů a tuků v intestinu.
Je snadno stravitelné a doporučuje se osobám trpícím intolerancí na laktózu. Je zvláště vhodné při průjmu a zvracení. Mandlové mléko má vysoký obsah draslíku, což pomáhá nahradit ztracené minerály v důsledku nemoci, a vláknina z mandlí chrání stěny střev.
Reguluje funkce organismu, což představuje řešení pro pacienty, kteří se potýkají s gastrointestinálními nebo střevními problémy nebo trpí zánětem žaludku.
Pomáhá posilovat nehty a vlasy a hydratuje pleť díky vitaminu B2.
88,59
Bonusový bod: 1,77 Kč
Podrobnosti
Složení: Voda, cukr, mandle (2,2%), lískové ořechy (1,8%), pistácie (1%), emulgátor: estery cukru.

Vyrobeno ve závodě, který používá sóju, lískové ořechy, mléko, ořechy, kešu ořechy, pistácie. Obsahovat stopy ořechů, kešu ořechů.

Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 4 dnů. Před použitím důkladně protřepejte!

Čistá hmotnost: 1000 ml

Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 176 kJ / 42 kcal
Tuky: 2,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 4,5 g
z toho cukry: 4,0 g
Bílkoviny: 1,0 g
Vláknina: 0,6 g
Sůl: 0,01 g

Informace o výživové hodnotě jsou pouze orientační! Aktuální hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených. Prosím, informujte se u našeho zákaznického servisu o aktuálních hodnotách výživové hodnoty!
Csomagajánlatok
Podobné produkty