Mand'Or Premium Mandle, light, s vápníkem, 1000 ml
Mand'Or Premium Mandle, light, s vápníkem, 1000 ml
73,81

Mand'Or Premium Mandle, light, s vápníkem, 1000 ml

Mand'Or Light + S vápníkem je perfektní volbou pro každý okamžik dne díky nízkému obsahu kalorií a cukru. Obohacen o vápník. Mandle jsou mírně pražené pro úžasnou chuť, čímž vytváří osvěžující, příjemný a ideální nápoj na snídani.

Produkt je veganský, bezlepkový, bezlaktózový, s nízkým obsahem cukru, obohacený vápníkem a neobsahuje GMO.

Jednou z nejdůležitějších vlastností mandlového mléka je absence lepku, laktózy a cholesterolu. Mandlové mléko je přírodní antioxidant, který pomáhá předcházet rakovině a zpomaluje proces stárnutí. Obsahuje vitamíny (A, D, E), bílkoviny, omega-6 mastné kyseliny, zinek, vápník, železo, hořčík a draslík.

Bez přidaného cukru obsahuje jedna šálek mandlového mléka 30 kalorií a velké množství rozpustných a nerozpustných vlákniny. Tím chrání stěny střev, podporuje jejich správné fungování, reguluje absorpci cukru a ovlivňuje hladinu cholesterolu. Mandlové mléko je jednou z nejvýživnějších a nejkompletnějších alternativ ke kravskému mléku.

Nízký obsah kalorií mandlového mléka jej činí ideálním nápojem pro ty, kteří chtějí zhubnout. Nahrazení kravského mléka mandlovým mlékem může vést k velmi uspokojivým výsledkům při hubnutí. Je snadno zvykem, protože jeho textura a senzorické vlastnosti jsou podobné kravskému mléku.

Jeho konzumace je velkou pomocí v boji proti cholesterolu a triglyceridům. Zlepšuje hladinu "dobrého" cholesterolu a snižuje hladinu "zlého" cholesterolu a podporuje absorpci cukrů a tuků v střevech.

Je snadno stravitelné a doporučuje se lidem trpícím intolerancí laktózy. Je velmi doporučováno v případě průjmu a zvracení. Mandlové mléko obsahuje hodně draslíku, což pomáhá s nahrazením ztracených minerálů způsobených nemocí, a vlákniny v mandlech chrání stěny střev.

Reguluje funkce organismu, což představuje řešení pro pacienty, kteří bojují s trávicími nebo střevními problémy nebo trpí žaludečním zánětem.

Pomáhá posilovat nehty a vlasy a díky vitamínu B2 hydratuje pleť.
73,81
Bonusový bod: 1,48 Kč
Podrobnosti
Složení: voda, pražené mandle (4 %), třtinový cukr, uhličitan vápenatý, karubová guma, přírodní aroma.
Výrobek byl vyroben v provozovně zpracovávající sóju, ořechy, mléko, lískové oříšky, kešu a pistácie. Obsahovat stopy ořechů, lískových oříšků, kešu a pistácií.

Čistá hmotnost: 1000 ml

Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 4 dnů. Před otevřením důkladně protřepejte!

Průměrná výživová hodnota pro 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 163 kJ / 39 kcal
Tuky: 2,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,25 g
Sacharidy: 4,2 g
- z toho cukry: 3,8 g
Bílkoviny: 0,7 g
Vláknina: 0,4 g
Sůl: 0,01 g

Údaje o výživových hodnotách jsou pouze orientační! Aktuální hodnoty výživových hodnot naleznete u naší zákaznické služby!
Csomagajánlatok
Podobné produkty