Mand'or Prémium Nápoj ze žitných, bez cukru, 1000 ml.
Mand'or Prémium Nápoj ze žitných, bez cukru, 1000 ml.
73,81

Mand'or Prémium Nápoj ze žitných, bez cukru, 1000 ml.

Chuť této neosladěné nápoje je charakterizována jemnou chutí ovesu, který je výživný, lahodný a významným zdrojem železa, vápníku, draslíku a fosforu. Pozitivně podporuje trávení a zajišťuje pocit sytosti.

Produkt je veganský, bez laktózy, bez GMO a neobsahuje přidaný cukr.

Ovesný nápoj je jednou z nejoblíbenějších bezmléčných alternativ na trhu. Jelikož jde o veganskou alternativu bez ořechů, může být vhodnou volbou pro všechny, kteří trpí intolerancí na laktózu nebo mají alergii na sóju nebo arašídy. Ovesný nápoj je bohatý na živiny, vlákninu, vitamíny a minerály. Zatímco některé živiny zůstávají v husté ovesné kaši, která vznikne mícháním a sceděním ovesných zrn, rozpustné vlákniny zůstávají v tekuté části a pozitivně ovlivňují naši trávení. Ovesný nápoj je bohatý na nenasycené mastné kyseliny a minerály. Je plný cenných živin, vitamínů a minerálů, jako jsou vitamíny B1, B2, B3, B6 a K, a obsahuje zinek, železo, selen, hořčík a vápník. Vysoký obsah beta-glukanu pomáhá snižovat hladinu cholesterolu.

Celozrnný oves je bohatý na rostlinné polyfenoly. Mezi nimi se avenantramidy nacházejí téměř výhradně v ovsi. Avenantramidy podporují tvorbu oxidu dusnatého v těle, což je účinný, přirozený prostředek na rozšíření cév a může pomoci snížit krevní tlak. Kromě toho avenantramidy působí jako účinné antioxidanty a uklidňují svědění. Dalším významným antioxidantem, který se v ovsi nachází v dostatečném množství, je kyselina ferulová.

Ovesný nápoj je skvělý jako posypka na müsli, cereálie a do vaší ranní kávy. Díky své neutrální chuti bude oblíbený jak u sladkých, tak slaných jídel. Při vaření se nechová jako mléko, ale je skvělý pro zahuštění, zejména pokud do něj přidáte trochu ovesné mouky. Lze ho použít v jakémkoli jídle nebo pečivu, ať už se jedná o jednoduchý ovocný smoothie, palačinky, jakýkoli druh muffinu, vafle a dokonce i pro přípravu nejlepší domácí ptáčího mléka.
73,81
Bonusový bod: 1,48 Kč
Podrobnosti
Složení: voda, oves (12%), slunečnicový olej, sůl. Vyrobeno ve závodě, který používá sóju, arašídy, mandle, mléko, ořechy, kešu ořechy a pistácie.

Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 4 dnů. Před otevřením dobře protřepejte!

Hmotnost: 1000 ml

Průměrná výživová hodnota na 100 g produktu:

Energetická hodnota: 180 kJ / 43 kcal
Tuky: 1,45 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,22 g
Sacharidy: 6,6 g
z toho cukry: 2,8 g
Bílkoviny: 0,6 g
Vláknina: 0,5 g
Sůl: 0,07 g

Nutriční hodnoty jsou informativní! Aktuální nutriční hodnoty na obalu se mohou lišit od těchto uvedených. Pro aktuální nutriční hodnoty kontaktujte naši zákaznickou službu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty