Mand'or Prémiové Mandleové Mléko, bez cukru, 1000 ml.
Mand'or Prémiové Mandleové Mléko, bez cukru, 1000 ml.
80,90 
59,03
27

Mand'or Prémiové Mandleové Mléko, bez cukru, 1000 ml.

Přirozená sladkost mandlí a mírně opražená chuť se dokonale projevuje v tomto nápoji bez sladidel. Skutečný recept, jednoduchý a lehký. Obsahuje pouze 4 ingredience pro vyváženou a autentickou chuť.

Produkt je veganský, bezlepkový, bez laktózy, s nízkým obsahem cukru a bez geneticky modifikovaných organismů.

Jednou z nejdůležitějších vlastností mandlového nápoje je absence lepku, laktózy a cholesterolu. Mandlový nápoj je přírodním antioxidantem, který pomáhá předcházet rakovině a zpomaluje proces stárnutí. Je zdrojem vitaminů (A, D, E), bílkovin, omega-6 mastných kyselin, zinku, vápníku, železa, hořčíku a draslíku.

Bez přidaného cukru obsahuje jedna šálek mandlového nápoje pouze 30 kalorií, ale velké množství rozpustných i nerozpustných vlákniny. Tím chrání střevní stěny, usnadňuje jejich správné fungování, reguluje vstřebávání cukrů a kontroluje hladinu cholesterolu. Mandlové mléko je jednou z nejvyživujících a nejplnějších alternativ k běžnému kravskému mléku.

Jeho nízký obsah kalorií ho činí ideálním nápojem pro ty, kteří chtějí zhubnout. Nahrazení kravského mléka mandlovým může vést k velmi uspokojivým výsledkům při hubnutí. Je velmi snadné si na něj zvyknout, protože má podobnou texturu a senzorické vlastnosti jako kravské mléko.

Jeho konzumace představuje velkou pomoc v boji proti cholesterolu a triglyceridům. Zlepšuje hladinu dobrého cholesterolu a snižuje hladinu špatného cholesterolu, stejně tak podporuje vstřebávání cukrů a tuků v tenkém střevě.

Je lehce stravitelný a doporučuje se lidem trpícím intolerancí laktózy. Je zvláště doporučen v případě průjmu a zvracení. Mandlové mléko má vysoký obsah draslíku, což pomáhá s nahrazováním ztracených minerálů v důsledku nemocí a mandlová vlákna chrání střevní stěny.

Reguluje funkce organismu, což představuje řešení pro pacienty trpící gastrointestinálními problémy nebo žaludečním vředem.

Pomáhá posilovat nehty a vlasy a hydratuje pokožku díky vitaminu B2.
80,90 
59,03
od: 02.05.2024   do: 30.06.2024
sleva 27
Úspory 21,87 Kč
Bonusový bod: 1,18 Kč
Podrobnosti
Složení: voda, italské pražené mandle (4 %), karubinová guma, přírodní aroma.
Vyrobeno v provozovně, kde se zpracovává sója, arašídy, mléko, ořechy, kešu a mandle. Obsahovat stopy arašídů, ořechů, kešu a mandlí.

Čistá hmotnost: 1000 ml

Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 4 dnů. Před otevřením dobře protřepejte!

Průměrná nutriční hodnota v 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 89 kJ / 22 kcal
Tuky: 2,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,25 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0,7 g
Vláknina: 0,4 g
Sůl: 0,01 g

Nutriční informace jsou pouze informativní! Skutečné hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto. Pro aktuální hodnoty nutričních hodnot kontaktujte naši zákaznickou podporu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty