Mand'or Prémium Bio Mandlový nápoj, bez cukru, 1000 ml
Mand'or Prémium Bio Mandlový nápoj, bez cukru, 1000 ml
73,81

Mand'or Prémium Bio Mandlový nápoj, bez cukru, 1000 ml

Mand'or Prémiové Bio je mandleové mléko bez přidaného cukru a sladidel, s čistými a vyváženými ingrediencemi.
Produkt je bio, veganský, bezlepkový, bezlaktózový, bez GMO a bez cukru.

Jednou z nejdůležitějších vlastností mandlového mléka je absence lepku, laktózy a cholesterolu. Mandlové mléko je přírodním antioxidantem, který pomáhá předcházet rakovině a zpomaluje stárnutí, je zdrojem vitaminů (A, D, E), bílkovin, omega-6 mastných kyselin, zinku, vápníku, železa, hořčíku a draslíku.
Bez přidaného cukru obsahuje jedna sklenice mandlového mléka 30 kalorií a velké množství rozpustných a nerozpustných vláknin. Tím chrání stěny střev, podporuje jejich správné fungování, reguluje vstřebávání cukrů a kontroluje hladinu cholesterolu. Mandlové mléko je jednou z nejvyživnějších a nejkompletnějších alternativ k kravskému mléku.

Nízký obsah kalorií mandlového mléka ho činí ideálním nápojem pro ty, kteří chtějí zhubnout. Nahrazení kravského mléka mandlovým mlékem může poskytnout velmi uspokojivé výsledky při hubnutí. Je velmi snadné si na něj zvyknout, protože jeho textura a senzorické vlastnosti jsou podobné kravskému mléku.
Jeho konzumace přináší velkou pomoc v boji proti cholesterolu a triglyceridům. Zlepšuje hladinu dobrého cholesterolu a snižuje hladinu špatného cholesterolu, a také usnadňuje vstřebávání cukrů a tuků v zažívacím traktu.
Je lehce stravitelné a doporučuje se lidem trpícím intolerance na laktózu. Je velmi doporučeno v případech průjmů a zvracení. Mandlové mléko má vysoký obsah draslíku, což ho činí výbornou pomocí pro nahrazení ztracených minerálů v důsledku onemocnění, a vlákna z mandlí chrání střevní stěnu.
Reguluje funkce organismu, což představuje řešení pro pacienty s trávicími nebo střevními problémy, nebo trpící žaludečními vředy.
Pomáhá posilovat nehty a vlasy a díky vitaminu B2 hydratuje kůži.
73,81
Bonusový bod: 1,48 Kč
Podrobnosti
Složení: voda, italské bio pražené mandle (3%), bio guarová guma, přírodní aroma.
Vyrobeno v provozovně, kde se zpracovávají sója, arašídy, mléko, ořechy, kešu a pistácie. Obsahovat stopy arašídů, ořechů, jiných ořechů a pistácií.

Čistá hmotnost: 1000 ml

Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 4 dnů. Před otevřením důkladně protřepejte!

Průměrná výživová hodnota v 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 71 kJ / 17 kcal
Tuky: 1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0,5 g
Vláknina: 0,4 g
Sůl: 0,01 g

Údaje o nutričních hodnotách slouží pouze jako orientační! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních nutričních hodnotách u našeho zákaznického servisu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty