Mand'or Prémium Mandlový Nápoj Barista, 1000 ml.
Mand'or Prémium Mandlový Nápoj Barista, 1000 ml.
95,68

Mand'or Prémium Mandlový Nápoj Barista, 1000 ml.

Mand'or Barista je profesionální mandlový nápoj, speciálně vyvinutý pro přípravu rostlinných cappuccin a dalších bezlaktózových výrobků. Výrobek je veganský, bezlepkový, bezlaktózový a neobsahuje GMO.

Jednou z nejdůležitějších vlastností mandlového nápoje je absence lepku, laktózy a cholesterolu. Mandlový nápoj je přírodním antioxidantem, který pomáhá předcházet rakovině a zpomaluje proces stárnutí. Je bohatý na vitamíny (A, D, E), bílkoviny, Omega-6, zinek, vápník, železo, hořčík a draslík.

Mandlový nápoj neobsahuje přidaný cukr, a jedna šálek mandlového nápoje obsahuje pouze 30 kalorií a značné množství rozpustných i nerozpustných vlákniny. Tím chrání stěny střev, podporuje jejich správné fungování a reguluje absorpci cukrů a cholesterolu v těle. Mandlový nápoj je jednou z nejvýživnějších a nejkompletnějších alternativ klasického kravského mléka.

Jeho nízký obsah kalorií ho činí ideálním nápojem pro ty, kteří chtějí zhubnout. Nahrazení kravského mléka mandlovým nápojem může přinést velmi uspokojivé výsledky při hubnutí. Je velmi snadné si zvyknout na jeho chuť a texturu, které jsou podobné kravskému mléku.

Konzumace mandlového nápoje je velkou pomocí v boji proti cholesterolu a triglyceridům. Zlepšuje hladinu dobrého cholesterolu a snižuje hladinu špatného cholesterolu a podporuje absorpci cukrů a tuků v střevech.

Je lehce stravitelný a je doporučován pro ty, kteří trpí intolerancí laktózy. Je zvláště doporučován při průjmu a zvracení. Mandlový nápoj má vysoký obsah draslíku, což pomáhá doplňovat minerály ztracené v důsledku nemocí, a vláknina v mandlech chrání stěny střev.

Pomáhá regulovat funkce organismu, což představuje řešení pro pacienty s gastrointestinálními problémy nebo žaludečními vředy.

Pomáhá posilovat nehty a vlasy a díky vitaminu B2 hydratuje pokožku.
95,68
Bonusový bod: 1,91 Kč
Podrobnosti
Složení: voda, pražené mandle (4 %), cukr, stabilizátor: karubinová guma.
Vyrobeno v provozu zpracovávajícím sóju, arašídy, mléko, ořechy, pistácie.
Může obsahovat stopy ořechů.

Uchovávejte v suchu a chladu. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 4 dnů. Před použitím důkladně protřepejte!

Nettová hmotnost: 1000 ml

Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:

Energetická hodnota: 136 kJ / 22,7 kcal
Tuky: 2,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,25 g
Sacharidy: 2,8 g
z toho cukry: 2,5 g
Bílkoviny: 0,7 g
Vláknina: 0,4 g
Sůl: 0,01 g

Uchovávejte v suchu a chladu, chráněno před světlem.
Nutriční údaje jsou pouze orientační! Aktuální hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách na naší zákaznické službě!
Csomagajánlatok
Podobné produkty