My Instant Pasta Široké pásové těstoviny se houbami, 70 g.
My Instant Pasta Široké pásové těstoviny se houbami, 70 g.
51,65

My Instant Pasta Široké pásové těstoviny se houbami, 70 g.

My Instant Pasta Fusilli ai Funghi jsou lahodným a rychle připraveným těstovinovým jídlem s jedinečnou bohatou houbovou chutí. Fusilli těstoviny se dokonale doplňují s jemnými kousky houbového proteinu, díky kterým si můžeš v tvé kuchyni vytvořit chutné a zdravé jídlo.

My Instant Pasta Fusilli ai Funghi jsou bezlepkové a veganské, což je ideální volba pro ty, kteří preferují zdravou a pestrou stravu. Užij si je samotné nebo podávej s salátem nebo dušenou zeleninou, aby byly ještě bohatší a chutnější!
51,65
Bonusový bod: 1,03 Kč
Podrobnosti
Složení:
71,4 % těstoviny (pšeničná mouka durum, voda), syrovátkový prášek, bramborový škrob, sýrový prášek, 2,7 % hub (Boletus edulis, Agaricus bisporus), smetanový prášek, sůl, cibule, extrakt z kvasnic, maltodextrin, česnek, karamelizovaný cukr, koření, aroma, přírodní aromata (může obsahovat lepek), dextróza, cukr. Může obsahovat vejce, sóju, ořechy a hořčici.

Čistá hmotnost: 70 g

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:

Energie: 369 kcal / 1562 KJ
Tuky: 3,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,9 g
Sacharidy: 69 g
z toho cukry: 9,4 g
Bílkoviny: 13 g
Sůl: 2,3 g
Vláknina: 3,4 g

Informace o nutričních hodnotách jsou pouze orientační! Aktuální hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosíme, obraťte se na naši zákaznickou podporu ohledně aktuálních informací o nutričních hodnotách!
Csomagajánlatok
Podobné produkty