Casale Paradiso rizoto se šparglem 300g.
Casale Paradiso rizoto se šparglem 300g.
125,53

Casale Paradiso rizoto se šparglem 300g.

Casale Paradiso rýžový pokrm s chřestem

Rýžový pokrm s chřestem pro 4 osoby. Bezlepkové, bez soli, veganské. Bohatý na přírodní aroma, ideální jako hlavní jídlo pro rodinu nebo jako příloha.

PŘÍPRAVA: Obsah balení dejte do velkého nepřilnavého hrnce a zalijte 1 litrem horké vody nebo zeleninovým vývarem. Přidejte 4 lžíce extra panenského olivového oleje a 2 čajové lžičky soli a začněte vařit na středním ohni. Až začne směs vařit, snižte teplotu na minimum, zakryjte a občas promíchejte. Vařte přibližně 16-18 minut. Až se voda vstřebá, je rýžový pokrm hotový. Ochutnejte! Pokud není dostatečně měkký, přidejte ještě trochu horké vody a vařte, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Sundejte z ohně a podle chuti přidejte máslo a nastrouhaný parmazán, aby byl krémovější. Dobře promíchejte a podávejte.

Rýžové pokrmy a paelly značky Casale Paradiso jsou přírodní, skládají se pouze z čistého rýže Carnaroli a sušených zelenin a bylin pěstovaných na vlastních polích společnosti. Rýžový pokrm neobsahuje konzervační látky, přídatné látky, aromata a je samozřejmě bezlepkový. Nevyžaduje žádnou přípravu, pouze vroucí vodu, mořskou sůl a olivový olej. Příprava trvá 16-18 minut. Bohatý na přírodní aroma, ideální jako hlavní jídlo pro rodinu nebo jako příloha. Vhodné pro vegetariány a vegany.
125,53
Bonusový bod: 2,51 Kč
Podrobnosti
Složení: Carnaroli rýže 96% (původ: Itálie), sušená mrkev, sušený chřest 1%, sušená cibule, sušený pažitka, sušená petržel, sušený česnek.

Čistá hmotnost: 300g

Průměrná výživová hodnota na 100g výrobku:

Energie: 1477kJ/348kcal
Tuky: 0,98g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 74,98g
z toho cukry: 0,14g
Bílkoviny: 7,9g
Vláknina: 4,03g
Sůl: 0g

Údaje o výživové hodnotě jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách výživových hodnot od našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty