Casale Paradiso rizoto s mořskými plody 300g
Casale Paradiso rizoto s mořskými plody 300g
147,69

Casale Paradiso rizoto s mořskými plody 300g

Casale Paradiso rizoto s mořskými plody

Rizoto s mořskými plody Casale Paradiso pro 4 osoby. Bezlepkové, bez soli. Čistá kvalita. Bohaté na přírodní chutě, ideální pro rodinné hlavní jídlo nebo jako příloha.

PŘÍPRAVA: Obsah balení dejte do velkého nepřilnavého hrnce a zalijte 1 litrem horké vody nebo zeleninového vývaru. Přidejte 4 lžíce extra panenského olivového oleje a 2 čajové lžičky soli a začněte vařit na středním plameni. Když směs začne vařit, snižte teplotu na minimum a nechte ji vařit občas míchat. Vařte přibližně 16-18 minut. Když se voda vsákne, je rizoto hotové. Ochutnejte! Pokud není dostatečně měkké, přidejte trochu horké vody a vařte dále, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Odstavte z plotny a podle chuti přidejte máslo a nastrouhaný parmazán, aby bylo krémovitější. Dobře promíchejte a podávejte.

Rizota a paelly od Casale Paradiso jsou přírodní, obsahují pouze čistou rýži Carnaroli a sušenou zeleninu, koření, které firma pěstuje na svých vlastních polích. Rizoto neobsahuje konzervanty, přísady, aroma a samozřejmě je bezlepkové. Příprava není nutná, potřebujete jen vařící vodu, mořskou sůl a olivový olej. Čas vaření je 16-18 minut. Bohaté na přírodní chutě, ideální pro rodinné hlavní jídlo nebo jako příloha.
147,69
Bonusový bod: 2,95 Kč
Podrobnosti
SLOŽENÍ: Carnaroli rýže 97% (původ: Itálie), sušené mušle 1%, mražené sušené krevety 1%, sušený pórek, sušená petrželka, sušený česnek. Alergeny: měkkýši a korýši.

Čistá hmotnost: 300g

Průměrná výživová hodnota na 100g výrobku:
Energie: 1503kJ/354kcal
Tuky: 1,0g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 76g
z toho cukry: 0,08g
Bílkoviny: 8,3g
Vláknina: 4,0g
Sůl: 0g

Informace o nutričních hodnotách slouží pouze k orientaci! Skutečné hodnoty se mohou lišit od těch uvedených na obalu. Prosím, informujte se u našich kolegů o aktuálních hodnotách!
Csomagajánlatok
Podobné produkty