Casale Paradiso polenta s houbami 300g
Casale Paradiso polenta s houbami 300g
110,75

Casale Paradiso polenta s houbami 300g

Casale Paradiso polenta s houbami

Polenta byla poprvé použita v severní Itálii, ale dnes je známá po celém světě. V Itálii je oblíbená už několik generací. Polenta prožívá novou renesanci a stále ji více lidí používá. Hlavní složkou je bezlepková kukuřičná krupice, která je oblíbená i u lidí s intolerancí na lepek. Je výživná, zdravá a lze ji připravovat různými způsoby - skvělá nejen jako příloha nebo hlavní jídlo, ale také jako svačina nebo dezert.

PŘÍPRAVA: Ve velkém hrnci nechte 1,5 litru osolené vody (1 lžíci soli) vařit. Až začne voda vřít, nalijte obsah sáčku do hrnce a přitom energicky míchejte, aby se nevytvářely hrudky! Pomalu a stále vařte alespoň 5 minut. Nalijte na velký talíř a dochuťte podle chuti rozpuštěným máslem nebo extra panenským olivovým olejem a trochou nastrouhaného parmazánu.
110,75
Bonusový bod: 2,22 Kč
Podrobnosti
Složení: Předvařená kukuřičná krupice 96% (původ: Itálie), sušené hříbky (Boletus Edulis) 2,6%, sušená mrkev, sušená petržel, sušená jarní cibulka, sušený česnek.

Čistá hmotnost: 300g

Průměrná nutriční hodnota na 100g výrobku:
Energie: 1598kJ/378kcal
Tuky: 3,54g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,48g
Sacharidy: 74,4g
z toho cukry: 0,69g
Bílkoviny: 8,58g
Vláknina: 7,11g
Sůl: 0g

Údaje o nutriční hodnotě jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách nutričních hodnot u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty