Casale Paradiso polenta se zeleninou 300g
Casale Paradiso polenta se zeleninou 300g
110,75

Casale Paradiso polenta se zeleninou 300g

Casale Paradiso Polenta s zeleninou

Polenta byla poprvé použita v severní Itálii, ale dnes je známá po celém světě. V Itálii je oblíbená již několik generací. Polenta prochází novou renesancí, stále ji více a více lidí používá. Hlavní složkou polenty je bezlepková kukuřičná krupice, což ji činí oblíbenou i mezi těmi, kdo mají intoleranci na lepek. Je výživná, zdravá a lze ji připravovat různými způsoby - nejen jako přílohu nebo hlavní jídlo, ale také jako svačinu nebo dezert.

PŘÍPRAVA: V hrnci přiveďte k varu 1,5 litru osolené vody (1 lžíce soli). Až začne vroucí, vsypte obsah sáčku do hrnce a energicky míchejte, aby se neudělaly hrudky! Vařte pomalu a neustále míchejte po dobu nejméně 5 minut. Nalijte na velký talíř a podle chuti dochuťte rozpuštěným máslem nebo extra panenským olivovým olejem a trochou nastrouhaného parmazánu.
110,75
Bonusový bod: 2,22 Kč
Podrobnosti
Složení: Kukuřičná mouka (předvařená) 96% (původ: Itálie), sušená zelenina 4% (paprika, mrkev, cibule, cuketa, lilek, petržel, jarní cibulka, bazalka).

Čistá hmotnost: 300g

Průměrná výživová hodnota 100g produktu:
Energie: 1574kJ/372kcal
Tuky: 3,4g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5g
Sacharidy: 74g
z toho cukry: 0,8g
Bílkoviny: 7,8g
Vláknina: 7g
Sůl: 0g

Údaje o nutriční hodnotě jsou pouze informativní! Aktuální hodnoty se mohou lišit od těch uvedených na obalu. Prosíme, informujte se u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty