Casale Paradiso kuskus s zeleninou 250g
Casale Paradiso kuskus s zeleninou 250g
110,75

Casale Paradiso kuskus s zeleninou 250g

Casale Paradiso kuskus s zeleninou:

Kuskus Casale Paradiso získává plnou chuť díky jedinečné směsi zeleniny. Balení postačuje na 4 porce. Bezlepkové, bez soli, veganské. Připravíte ho během pouhých 5 minut.

PŘÍPRAVA: Obsah balení vysypte do mísy. Přidejte stejné množství horké, ale ne vařící vody. Přikryjte a nechte pár minut odpočinout, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Přidejte sůl a pár lžic extra panenské olivové oleje, vidličkou promíchejte, aby se zrnka oddělila.

Casale Paradiso nabízí typické severoafrické jídlo - kuskus. Jelikož je vyroben z kukuřičné mouky, je bezlepkový, "zcela italský". Kuskus má mnoho zdravotních výhod, včetně zlepšení zdraví srdce, prevence bakteriálních a virových infekcí, zlepšení trávení, podporování hubnutí a posilování imunitního systému.
110,75
Bonusový bod: 2,22 Kč
Podrobnosti
SLOŽENÍ: Kuskus (kukuričná krupice) 98%, sušená zelenina 2% (cuketa, paprika, zelená fazolka, mrkev, jarní cibulka, zelí, pažitka).

Čistá hmotnost: 250g

Průměrná hodnota výživových látek na 100g výrobku:
Energie: 1482kJ/349kcal
Tuky: 0,9g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2g
Sacharidy: 76,4g
z toho cukry: 1,5g
Bílkoviny: 7,4g
Vláknina: 2,5g
Sůl: 0g

Informace o výživové hodnotě jsou pouze informativní! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosíme, informujte se u našeho personálu o aktuálních hodnotách.
Csomagajánlatok
Podobné produkty