Casale Paradiso těstoviny se žampiony 250g
Casale Paradiso těstoviny se žampiony 250g
147,69

Casale Paradiso těstoviny se žampiony 250g

Houbové těstoviny s liškami od Casale Paradiso, 250 g

Setkání pravého krále lesních hub a jedné z nejoblíbenějších italských druhů těstovin, postačující pro 2-3 porce. Bezlepkové, bez soli, veganské. Připravíte je za pouhých 10 minut.

PŘÍPRAVA: Obsah balení vlijte do velké nepřilnavé pánve a zalijte těstoviny 600 ml vroucí vodou nebo zeleninovým vývarem. Přidejte 4 lžíce extra panenského olivového oleje a 1 lžičku soli a začněte vařit na středním ohni. Až směs začne vařit, snižte teplotu a občas promíchejte. Vařte asi 10 minut. Jakmile se voda vsákne, jsou těstoviny hotové. Ochutnejte! Pokud nejsou dostatečně měkké, přidejte trochu více horké vody, potom je odeberte z plotny, promíchejte a podávejte podle chuti s nastrouhaným parmazánem.

Produkty od Casale Paradiso obsahují bezlepkové těstoviny, zeleninu a bylinky. Nevyžadují žádnou přípravu a připravíte je za pouhých 10 minut. Na vaření potřebujete vroucí vodu, mořskou sůl a olivový olej. Vhodné pro vegetariány a lidi, kteří se řídí veganským životním stylem.
147,69
Bonusový bod: 2,95 Kč
Podrobnosti
Složení: Bezlepkové těstoviny (z kukuřičné a rýžové mouky) 94%, hříbek (lahodné hřiby) 5%, jarní cibulka, petržel.

Nettováha: 250g

Průměrná výživová hodnota na 100g produktu:

Energie: 1448kJ/341kcal;
Tuky: 1,7g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2g
Sacharidy: 71,0g
z toho cukry: 0,1g
Bílkoviny: 9,1g
Vláknina: 2,5g
Sůl: 0g

Informace o nutričních hodnotách jsou pouze orientační! Aktuální hodnoty na obalu se mohou lišit od těch uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách u našich kolegů.
Csomagajánlatok
Podobné produkty