Casale Paradiso těstoviny s chilli paprikou 250g.
Casale Paradiso těstoviny s chilli paprikou 250g.
132,92

Casale Paradiso těstoviny s chilli paprikou 250g.

Čínské nudle s chilli

Tato vynikající těstovina s chutí chilli je určena pro milovníky pikantních a ostrých chutí a stačí na 2-3 porce. Bezlepková, bez soli, veganská. Připravíte ji za 10 minut.

PŘÍPRAVA: Obsah balení nalijte do velkého, nepřilnavého hrnce a zalijte nudle 600 ml horkou vodou nebo zeleninovým vývarem. Přidejte 4 lžíce extra panenského olivového oleje a 1 lžičku soli a vařte na středním ohni. Když směs začne vařit, snižte teplotu a občas promíchejte. Vařte asi 10 minut. Když se voda vsákne, jsou nudle hotové. Ochutnejte! Pokud nejsou dostatečně měkké, přidejte trochu další horké vody, poté sundejte z ohně, promíchejte podle chuti s nastrouhaným parmazánem a podávejte.

Produkty od Casale Paradiso obsahují bezlepkové těstoviny, zeleninu a byliny. Nevyžadují žádnou speciální přípravu a jsou hotové za 10 minut. K přípravě je potřeba vařící voda, mořská sůl a olivový olej. Jsou vhodné pro vegetariány a vegany.
132,92
Bonusový bod: 2,66 Kč
Podrobnosti
SLOŽENÍ: Bezlepkové těstoviny (kukuřičná a rýžová mouka) 94%, rajčata, chilli paprika 0,6%, pórek, petržel.

Čistá hmotnost: 250g

Průměrná výživová hodnota na 100g výrobku:
Energie: 1395kJ/329kcal
Tuky: 1,5g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2g
Sacharidy: 70,0g
z toho cukry: 0,2g
Bílkoviny: 7,3g
Vláknina: 2,4g
Sůl: 0g

Údaje o výživové hodnotě slouží pouze jako orientační informace! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od těch uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách od našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty