Casale Paradiso zeleninová paella, 300g.
Casale Paradiso zeleninová paella, 300g.
125,53

Casale Paradiso zeleninová paella, 300g.

Zeleninová paella Casale Paradiso

Zeleninová paella pro 4 osoby. Zelenina je z vlastní produkce. Bezlepková, bez soli, veganská. Čistě kvalitní. Bohatá na přírodní chutě, ideální jako hlavní jídlo pro celou rodinu nebo jako příloha.

PŘÍPRAVA: Obsah balení dejte do velkého nepřilnavého hrnce a zalijte 1 litrem horké vody nebo zeleninového vývaru. Přidejte 4 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje, 2 čajové lžičky soli a vařte na středním plameni. Když směs začne vařit, snižte teplotu na nejnižší stupeň a nechte podusit za občasného míchání. Vařte asi 16-18 minut. Když voda vstřebá, rizoto je hotové. Ochutnejte! Pokud není dostatečně měkké, přidejte trochu horké vody a vařte, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Sejměte z plotny a podle chuti přidejte máslo a nastrouhaný parmazán, aby bylo krémovitější. Dobře promíchejte a podávejte.

Risotta a paella od Casale Paradiso jsou přírodní, obsahují výhradně čistou rýži Carnaroli a sušenou zeleninu a bylinky, které společnost pěstuje na vlastních polích. Risotto neobsahuje konzervační látky, přídatné látky, umělé aromaty a je samozřejmě bezlepkové. Příprava nevyžaduje žádnou přípravu, pouze vařící vodu, mořskou sůl a olivový olej. Doba vaření je 16-18 minut. Bohaté na přírodní chutě, ideální jako hlavní jídlo pro celou rodinu nebo jako příloha. Může být konzumováno i vegetariány a vegany.
125,53
Bonusový bod: 2,51 Kč
Podrobnosti
Složení: Carnaroli rýže 95% (původ rýže: Itálie), sušená zelenina 4,95% (rajčata, paprika, hrášek, artyčoky, petržel, pórek, pažitka), vlákna šafránu.

Čistá hmotnost: 300 g

Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:
Energie: 1465 kJ / 345 kcal
Tuky: 1,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 74,0 g
z toho cukry: 0,1 g
Bílkoviny: 7,8 g
Vláknina: 4,0 g
Sůl: 0 g

Údaje o výživových hodnotách jsou orientační! Aktuální hodnoty na obalu mohou odlišovat od uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních výživových hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty