Casale Paradiso rýže s chřestem 300g
Casale Paradiso rýže s chřestem 300g
132,92

Casale Paradiso rýže s chřestem 300g

Casale Paradiso dýňové rizoto

Dýňové rizoto na 4 osoby. Zelenina pochází z vlastní produkce. Bezlepkové, bez soli, veganské. Čistá kvalita. Bohaté na přírodní chutě, ideální pro rodinné hlavní jídlo nebo přílohu.

PŘÍPRAVA: Obsah balení dejte do velkého nepřilnavého hrnce a přilijte 1 litr horké vody nebo zeleninový vývar. Přidejte 4 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje a 2 čajové lžičky soli a začněte vařit na středním ohni. Až směs začne vařit, snižte teplotu a nechte ji dusit, občas míchejte, aby se zelenina zesklovatěla. Vařte asi 16-18 minut. Až se voda vsákne, je rizoto hotové. Ochutnejte! Pokud není dostatečně měkké, přidejte trochu horké vody a vařte dál, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Sundejte z plotny a podle chuti přidejte máslo a nastrouhaný parmazán, aby se zjemnilo. Dobře promíchejte a podávejte.

Rizotto a paellu od Casale Paradiso jsou přírodní, obsahují pouze čistou rýži Carnaroli a sušenou zeleninu a bylinky, které jsou pěstovány na vlastních polích společnosti. Rizotto neobsahuje konzervanty, přísady, aroma a samozřejmě neobsahuje lepek. Příprava je snadná, stačí vroucí voda, mořská sůl a olivový olej. Vaří se 16-18 minut. Bohaté na přírodní chutě, ideální pro rodinné hlavní jídlo nebo přílohu. Vhodné pro vegetariány a vegany.
132,92
Bonusový bod: 2,66 Kč
Podrobnosti
Složení: Karnaroli rýže 92% (původ rýže: Itálie), sušený dýně 5,5%, sušená cibule, sušená mrkev, sušená petržel, sušená jarní cibulka.

Čistá hmotnost: 300g

Průměrná výživová hodnota na 100g výrobku:
Energie: 1396kJ/329kcal
Tuky: 1,0g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 70,0g
z toho cukry: 0,3g
Bílkoviny: 7,4g
Vláknina: 3,8g
Sůl: 0g

Údaje o výživové hodnotě jsou pouze informativní! Aktuální hodnoty na obalu mohou být odlišné. Prosíme, informujte se o aktuálních hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty