Casale Paradiso středomořské rizoto 300g
Casale Paradiso středomořské rizoto 300g
125,53

Casale Paradiso středomořské rizoto 300g

Casale Paradiso mediteránní rizoto

Mediteránní rizoto pro 4 osoby. Bezlepkové, bez soli, veganské. Obohacené přírodními chutěmi, ideální pro rodinné hlavní jídlo nebo přílohu.

PŘÍPRAVA: Obsah balení dejte do velké nepřilnavé pánve a zalijte 1 litrem horké vody nebo zeleninového vývaru. Přidejte 4 lžíce extra panenského olivového oleje a 2 čajové lžičky soli a začněte vařit na středním plameni. Až začne směs vařit, snižte teplotu a občas promíchejte, vařte asi 16-18 minut. Když voda vsákne, rizoto je hotové. Ochutnejte! Pokud není dostatečně měkké, přidejte trochu horké vody a vařte dál, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Odstavte z plotny a podle chuti přidejte máslo a nastrouhaný parmazán, aby bylo krémovitější. Dobře promíchejte a podávejte.

Casale Paradiso rizota a paelly jsou přírodní, obsahují výhradně čistý rýži Carnaroli a sušenou zeleninu a byliny, které jsou pěstovány na vlastních polích společnosti. Rizoto neobsahuje konzervační látky, přísady ani aroma a je samozřejmě bezlepkové. Není potřeba žádná speciální příprava, pouze vroucí voda, mořská sůl a olivový olej. Vaření trvá 16-18 minut. Obohacené přírodními chutěmi, ideální pro rodinné hlavní jídlo nebo přílohu. Vhodné pro vegetariány a vegany.
125,53
Bonusový bod: 2,51 Kč
Podrobnosti
SLOŽENÍ: Rýže Carnaroli 95% (původ rýže: Itálie), sušená zelenina 5% (pepř, mrkev, cibule, cuketa, lilek, jarní cibulka, petržel, bazalka).

Čistá hmotnost: 300g

Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:
Energie: 1469 kJ / 346 kcal
Tuky: 1,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 74,5 g
z toho cukry: 0,1g
Bílkoviny: 8,0g
Vláknina: 4,0g
Sůl: 0g

Nutriční informace jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty se mohou lišit od uvedených na obalu. Prosím, informujte se o aktuálních nutričních hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty