Casale Paradiso rizoto s hříbky 300g
Casale Paradiso rizoto s hříbky 300g
147,69

Casale Paradiso rizoto s hříbky 300g

Casale Paradiso Hříbkové rizoto pro 4 osoby. Zelenina pochází z vlastní produkce. Bezlepkové, bez soli, veganské. Čistá kvalita. Bohaté na přírodní chutě, ideální pro rodinné jídlo nebo jako příloha.

PŘÍPRAVA: Obsah balení dejte do velké nepřilnavé pánve a zalijte 1 litrem vroucí vody nebo zeleninovým vývarem. Přidejte 4 lžíce extra panenského olivového oleje a 2 lžičky soli a vařte na středním ohni. Až začne směs bublat, snižte teplotu a nechte ji vařit mírně, občas míchejte. Vařte asi 16-18 minut. Až se voda vsákne, rizoto je hotové. Ochutnejte! Pokud není dostatečně měkké, přidejte trochu vroucí vody a vařte dál, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Sundejte pánev z ohně a podle chuti přidejte máslo a nastrouhaný parmazán pro krémovitou texturu. Dobře promíchejte a podávejte.

Rizotto a paelly od Casale Paradiso jsou přírodní a obsahují výhradně čistý karnarolský rýži a sušenou zeleninu a bylinky pěstované na vlastních polích společnosti. Rizotto neobsahuje konzervanty, přísady ani umělé aroma a je přirozeně bezlepkové. Není potřeba žádná předběžná příprava, jen vroucí voda, mořská sůl a olivový olej. Doba vaření je 16-18 minut. Bohaté na přírodní chutě, ideální pro rodinné jídlo nebo jako příloha. Vhodné pro vegetariány a vegany.
147,69
Bonusový bod: 2,95 Kč
Podrobnosti
Složení: Klasická italská rýže Carnaroli 98,6% (původ rýže: Itálie), sušené letní houby (letní houby) 1%, sušená petržel, sušený jarní cibulka, aroma z hub.

Čistá hmotnost: 300g

Průměrná výživová hodnota 100g výrobku:
Energie: 1528kJ/360kcal
Tuky: 1,0g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 77g
z toho cukry: 0g
Bílkoviny: 8,0g
Vláknina: 4,0g
Sůl: 0g

Nutriční údaje jsou informativní! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených. Prosím, informujte se o aktuálních nutričních hodnotách u našich kolegů.
Csomagajánlatok
Podobné produkty