Casale Paradiso rizoto se čtyřmi sýry 300g
Casale Paradiso rizoto se čtyřmi sýry 300g
147,69

Casale Paradiso rizoto se čtyřmi sýry 300g

Casale Paradiso Rizoto se čtyřmi sýry

Rizoto se čtyřmi sýry pro 4 osoby. Bezlepkové, bez soli, vhodné pro lakto-vegetariány. Obohaceno přírodními chutěmi, ideální jako rodinné jídlo nebo příloha.

PŘÍPRAVA: Obsah balení dejte do velké nepřilnavé pánve a zalijte 1 litrem horké vody nebo zeleninovým vývarem. Přidejte 4 lžíce extra panenského olivového oleje a 2 lžičky soli a vařte na středním plameni. Až směs začne vřít, snižte teplotu na nejnižší stupeň a občas promíchejte. Vařte asi 16-18 minut. Až se voda vsákne, je rizoto hotové. Ochutnejte! Pokud není dostatečně měkké, přidejte trochu horké vody a vařte dál, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Sundejte z plotny a podle chuti přidejte máslo a nastrouhaný parmazán pro krémovitější texturu. Dobře promíchejte a můžete podávat.

Rizottové směsi a paelly od Casale Paradiso jsou přírodní, obsahují výhradně čistý rýžový druh Carnaroli a sušenou zeleninu a bylinky pěstované na vlastních polích společnosti. Rizoto neobsahuje konzervanty, přísady ani umělé příchutě a samozřejmě je bezlepkové. Předpříprava není nutná, stačí pouze horká voda, mořská sůl a olivový olej. Doba vaření je 16-18 minut. Obohaceno přírodními chutěmi, ideální jako rodinné jídlo nebo příloha. Vhodné pro vegetariány a lakto-vegetariány.
147,69
Bonusový bod: 2,95 Kč
Podrobnosti
Složení: Rýže Carnaroli 92,5% (původ rýže: Itálie), sušený gorgonzola 1,8%, sušená mozzarella 1,8%, sušený edam 1,8%, sušený pecorino Romano 1,8%, sušená pažitka, sušená petrželka.

Čistá hmotnost: 300g

Průměrná výživová hodnota na 100g výrobku:
Energie: 1519kJ/358kcal
Tuky: 2,8g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,2g
Sacharidy: 72g
z toho cukry: 0,1g
Bílkoviny: 9,5g
Vláknina: 3,8g
Sůl: 0g

Informace o výživových hodnotách jsou pouze orientační! Aktuální hodnoty na obalu se mohou lišit od těch uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty