My Instant Pasta orzo těstoviny s omáčkou Arrabiata, 70g
My Instant Pasta orzo těstoviny s omáčkou Arrabiata, 70g
51,65

My Instant Pasta orzo těstoviny s omáčkou Arrabiata, 70g

My Instant Pasta těstoviny s omáčkou "Arrabbiata" 70g

Cílem italské kuchyně je přidat slunce do každého jídla. Arrabbiata je pikantní a kořeněná omáčka k těstovinám, která je typická pro město Řím a region Lazio.

PŘÍPRAVA:
1. S vroucí vodou: Protřepat obsah pohárku, odstranit fólii a nalít vroucí vodu až po viditelnou čáru uvnitř pohárku. Dobře promíchat, zakrýt víčkem a nechat působit 4-5 minut. Poté ještě jednou důkladně promíchat a těstoviny jsou hotové k podávání.
2. V mikrovlnné troubě: Protřepat obsah pohárku, odstranit fólii a nalít studenou vodu až po viditelnou čáru uvnitř pohárku. Dobře promíchat a poté ohřívat v mikrovlnné troubě při 700 W (na střední výkon) po dobu 3,5 minut. Dobře promíchat, počkat minutu a těstoviny jsou hotové k podávání.

My Instant Pasta je těstovina, která se podobá domácí přípravě a lze ji konzumovat kdekoliv. Díky prvotřídním ingrediencím nabízí My Instant Pasta vyváženou a chutnou zkušenost, 100% italskou chuť a kvalitní jídlo. Kvalitu zaručuje prémiová pšeničná mouka a tradiční italské recepty. Neobsahuje palmový olej. My Instant Pasta lze snadno připravit s vroucí vodou nebo v mikrovlnné troubě. Příprava trvá jen pár minut. Balení je snadno recyklovatelné, z plastu a papíru.
Kvalita bohaté omáčky dělá každý pohárek jedinečným a krémovým, což přináší opravdovou radost s My Instant Pasta. Omáčka je připravena výhradně z koření a bylinek, bez palmového oleje! Produkt neobsahuje konzervanty ani umělá barviva. Sýry jsou pečlivě vybírány pro dosažení nejjemnější chuti.
51,65
Bonusový bod: 1,03 Kč
Podrobnosti
Složení: Těstoviny 71,4% (durum pšenice, pšeničná krupice, voda), rajčata 12,6%, bramborový škrob, cukr, sůl, cibule, červená paprika, tapiokový škrob, česnek, maltodextrin, přírodní aroma chilli 0,2%, extrakt z kvasnic, léčivé a kořenící rostliny. Může obsahovat vejce, sóju, mléko, ořechy, hořčici.

Čistá hmotnost: 70g

Průměrná výživová hodnota na 100g výrobku:
Energie: 1481kJ/349kcal
Tuky: 0,7g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g)
Sacharidy: 72g (z toho cukry: 12g)
Bílkoviny: 11g
Vláknina: 4,9g
Sůl: 2,2g

Informace o nutriční hodnotě jsou pouze informativní! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od těch uvedených zde. Prosíme, informujte se o aktuálních hodnotách od našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty