My Instant Pasta orzo těstoviny s omáčkou Carbonara, 70g
My Instant Pasta orzo těstoviny s omáčkou Carbonara, 70g
51,65

My Instant Pasta orzo těstoviny s omáčkou Carbonara, 70g

My Instant Pasta orzo s karbonárovou omáčkou 70g

Toto je ikonické jídlo italské tradice, jehož pravou charakteristiku dodává uzená slanina a smetana.

PŘÍPRAVA:
1. S vařící vodou: Obsah kelímku důkladně promíchejte, odstraňte fólii a zalijte vařící vodou až po viditelnou čáru uvnitř kelímku. Dobře zamíchejte, zakryjte a počkejte 4-5 minut. Poté ještě jednou důkladně promíchejte a těstoviny jsou připravené k podávání.
2. V mikrovlnné troubě: Obsah kelímku důkladně promíchejte, odstraňte fólii a zalijte studenou vodou až po viditelnou čáru uvnitř kelímku. Dobře zamíchejte a poté ohřívejte v mikrovlnné troubě na 700W (střední stupeň) po dobu 3,5 minut. Dobře zamíchejte, počkejte minutu a těstoviny jsou připravené k podávání.

My Instant Pasta je těstovina, která odpovídá domácí přípravě a může se konzumovat kdekoli. Díky vysoce kvalitním ingrediencím nabízí My Instant Pasta vyváženou a lahodnou chuť a zaručuje 100% italský zážitek a kvalitní jídlo. Kvalitu zaručuje prémiová pšeničná mouka a tradiční italské recepty. Při přípravě se nepoužívají palmové oleje. My Instant Pasta se jednoduše připravuje s vařící vodou nebo v mikrovlnné troubě. Příprava trvá jen pár minut. Balení je snadno recyklovatelné, plast a papír.
Bohatost omáčky dodává každému kelímku My Instant Pasta jedinečnou a krémovou chuť. Omáčka je připravována výhradně z koření a bylinek, bez palmových olejů! Výrobek neobsahuje konzervanty a umělá barviva. Sýry jsou pečlivě vybírány, aby se dosáhla nejjemnější chuť.
51,65
Bonusový bod: 1,03 Kč
Podrobnosti
SLOŽENÍ: Těstoviny 71,4% (pšeničná krupice, voda), bramborový škrob, sýrový prášek 5,2%, slanina 4,3% (slanina, rýžový škrob, sůl, aroma), syrovátka, sůl, sušený žloutek 1,7 %, smetana, kouřová aroma, přírodní aroma (obsahuje mléčné složky), extrakt z kvasnic, cibule, koření, maltodextrin, dextróza. Může obsahovat sóju, ořechy, hořčici.

Nettová hmotnost: 70g

Průměrná výživová hodnota v 100g produktu:
Energie: 1619kJ/383kcal
Tuky: 6,7g
z toho nasycené mastné kyseliny: 2,7g
Sacharidy: 66g
z toho cukry: 5,4g
Bílkoviny: 14g
Vláknina: 2,7g
Sůl: 3,6g

Údaje o výživové hodnotě jsou pouze informativní! Skutečné údaje uvedené na obalu se mohou lišit od těchto. Prosím, informujte se u našich kolegů o aktuálních údajích o výživové hodnotě!
Csomagajánlatok
Podobné produkty