My Instant Pasta Orzo sýrovou omáčkou 70g
My Instant Pasta Orzo sýrovou omáčkou 70g
51,65

My Instant Pasta Orzo sýrovou omáčkou 70g

My Instantní Těstoviny Orzo se sýrovou krémovou omáčkou v "každodenní těstovině". Neodolatelné.

PŘÍPRAVA:

S vroucí vodou: Obsah poháru protřepat, odstranit fólii a nalít vroucí vodu až po viditelnou čáru uvnitř poháru. Dobře promíchat, zakrýt a počkat 4-5 minut. Poté ještě jednou důkladně promíchat a těstoviny jsou připraveny k jídlu.
V mikrovlnné troubě: Obsah poháru protřepat, odstranit fólii a nalít studenou vodu až po viditelnou čáru uvnitř poháru. Dobře promíchat a pak zahřát v mikrovlnné troubě na 700 W (střední výkon) po dobu 3,5 minut. Dobře promíchat, počkat jednu minutu a těstoviny jsou připraveny k jídlu.

My Instantní Těstoviny jsou těstoviny, které lze jíst kdekoli a odpovídají domácí přípravě. Díky vysoké kvalitě ingrediencí nabízejí My Instantní Těstoviny vyváženou a chutnou chuť s 100% italským zážitkem a kvalitním jídlem. Kvalitu zaručuje premium pšeničná mouka a tradiční italské recepty. Při přípravě se nepoužívají palmové oleje. My Instantní Těstoviny lze snadno připravit s vroucí vodou nebo v mikrovlnné troubě. Příprava trvá jen pár minut. Obal je snadno recyklovatelný, z plastu a papíru.
Bohatost omáčky dělá každý pohár My Instantní Těstoviny jedinečným a krémovým. Omáčka se připravuje výhradně z koření a bylin bez palmového oleje! Výrobek neobsahuje konzervační látky a umělé barviva. Sýry jsou pečlivě vybírány, aby byla dosažena nejjemnější chuť.
51,65
Bonusový bod: 1,03 Kč
Podrobnosti
SLOŽENÍ: Těstoviny 71,4% (pšeničná krupice, voda), bramborový škrob, tavený sýr 7,15%, tapiokový škrob, smetana, sůl, droždí, aroma a přírodní aroma (může obsahovat mléko), maltodextrin, glukóza, koření. Může obsahovat vejce, sóju, ořechy, hořčici.

Čistá hmotnost: 70g

Průměrná výživová hodnota v 100g výrobku:
Energie: 1622kJ/384kcal
Tuky: 5,7g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,3g
Sacharidy: 69g
z toho cukry: 2,9g
Bílkoviny: 13g
Vláknina: 2,6g
Sůl: 2,3g

Údaje o nutriční hodnotě jsou pouze informativní! Aktuální hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto uvedených. Prosíme, informujte se u našich kolegů o aktuálních údajích o výživových hodnotách!
Csomagajánlatok
Podobné produkty