My Instant Pasta - orzo těstoviny s rajčatovou a bazalkovou omáčkou, 70g
My Instant Pasta - orzo těstoviny s rajčatovou a bazalkovou omáčkou, 70g
51,65

My Instant Pasta - orzo těstoviny s rajčatovou a bazalkovou omáčkou, 70g

My Instant Pasta - Okurkové těstoviny s rajčatovou a bazalkovou omáčkou

Italská klasika s nejlahodnějšími těstovinami, rajčaty zrálými na slunci, vybranými sýry a lístky bazalky.

PŘÍPRAVA:
1. S vroucí vodou: Obsah poháru důkladně protřepeme, odstraníme fólii a nalijeme vroucí vodu dovnitř poháru do viditelného čára. Dobře promícháme, přikryjeme víčkem a necháme 4-5 minut odstát. Poté ještě jednou důkladně promícháme a těstoviny jsou hotové.
2. V mikrovlnné troubě: Obsah poháru důkladně protřepeme, odstraníme fólii a nalijeme studenou vodu dovnitř poháru do viditelného čára. Dobře promícháme, poté v mikrovlnné troubě na 700W (střední výkon) ohříváme 3,5 minuty. Důkladně promícháme, necháme odpočinout jednu minutu a těstoviny jsou hotové.

My Instant Pasta je těstovina jako domácí, kterou si můžete vychutnat kdekoliv. Díky vynikajícím surovinám zaručuje vyváženou a chutnou italskou kulinární zkušenost a kvalitní jídlo. Kvalitu zajišťuje prvotřídní mouka a tradiční italské recepty. Při přípravě nepoužíváme palmový olej. My Instant Pasta je snadno připravitelná vroucí vodou nebo v mikrovlnné troubě. Příprava trvá jen několik minut. Obal je snadno recyklovatelný, plastový i papírový.
Kvalitní omáčka každý pohár My Instant Pasta dělá jedinečným a krémovým. Při přípravě omáčky používáme pouze koření a bylinky, bez palmového oleje! Produkt neobsahuje konzervační látky a umělá barviva. Sýry jsou pečlivě vybírány pro dosažení co nejvýraznější chuti.
51,65
Bonusový bod: 1,03 Kč
Podrobnosti
Složení: Těstoviny 71,4% (durum pšeničná mouka, pšeničná mouka, voda), rajčata 12,9%, bramborový škrob, cukr, sůl, tapiokový škrob, cibule, pražená cibule, česnek, přírodní aroma, maltodextrin, droždí, petržel, bazalka 0,06%, léčivé a aromatické rostliny. Obsahovat může vejce, sóju, mléko, ořechy, hořčici.

Čistá hmotnost: 70g

Průměrná nutriční hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1499kJ/353kcal
Tuky: 0,8g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g
Sacharidy: 73g
z toho cukry: 11g
Bílkoviny: 12g
Vláknina: 4,9g
Sůl: 1,9g

Informace o nutričních hodnotách jsou pouze informativní! Skutečné hodnoty se mohou lišit a lze je najít na obalu. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty