Schar Pausa Ciok, sušenka nakrájená na plátky, 35g
Schar Pausa Ciok, sušenka nakrájená na plátky, 35g
29,48

Schar Pausa Ciok, sušenka nakrájená na plátky, 35g

Měkký piškot plněný mléčnou krémem. Vzdušně lehký, měkký piškot pokrytý křupavou čokoládovou polevou. Nebeská lahůdka, která neobsahuje žádné konzervační látky a palmový olej, bez pšenice, bezlepková. Vegetariáni ji mohou s klidem konzumovat.
29,48
Bonusový bod: 0,59 Kč
Podrobnosti
Složení: cukr, rostlinný tuk a olej v různém poměru (slunečnicový olej s vysokým obsahem olejové kyseliny, kokosový olej, kakaové máslo*), vejce, glukózo-fruktózový sirup, odstředěné mléko v prášku 7%, rýžová mouka, kukuřičný škrob, stabilizátor: sorbitol; kukuřičná mouka, rýžový škrob, odtučný kakaový prášek* 1,5%, emulgátor: mastné kyseliny mono- a diglyceridy, sójový lecitin; přírodní aroma, cikoriová vláknina, sůl, kypřicí prášek: glukono-delta-lakton, sodík hydrogenkarbonát; mléčný protein, zahušťovadlo: guarová guma, xantanová guma; želírovací činidlo: agar. BEZLEPKOVÉ.
Čistá hmotnost: 35 g

Průměrná nutriční hodnota na 100 g výrobku:

Energie: 1776 kJ/423 kcal
Tuky: 18 g

z toho nasycené mastné kyseliny: 11 g
Sacharidy: 59 g
z toho cukry: 36 g
Vláknina: 1,1 g
Bílkoviny: 5,3 g
Sůl: 0,42 g
Údaje o nutriční hodnotě jsou pouze orientační! Skutečné údaje o nutriční hodnotě na obalu se mohou lišit od uvedených hodnot. Prosím, informujte se u našich kolegů o aktuálních údajích o nutriční hodnotě!
Csomagajánlatok
Podobné produkty