Schar MIX B mouka na chléb, 1000 g
Schar MIX B mouka na chléb, 1000 g
158,96

Schar MIX B mouka na chléb, 1000 g

Není nic lepšího než vůně čerstvě upečeného chleba! S pomocí směsi Schär Mix B - Bread-Mix je rychlé a jednoduché připravit domácí chléb bez lepku. Nepotřebujete nic jiného než trochu mouky, droždí, vody a špetku soli! Po důkladném smíchání ingrediencí zbývá už jen vytvořit požadované pečivo.
Můžete si připravit chleba, housky, žemle, bagety nebo cokoli, na co máte zrovna chuť. Výsledek vás jistě potěší, protože upečené pečivo získá krásnou zlatohnědou kůrku a měkký bílý vnitřek. Díky obsahu čočkové a rýžové mouky ve směsi získá vaše tělo také dostatečné množství zdravé vlákniny.
Směs mouky neobsahuje lepek, laktózu, palmový olej ani konzervační látky. Je bez pšenice, bez přidaného mléka a vajec, takže ji mohou bez obav konzumovat vegani a vegetariáni.
158,96
Bonusový bod: 3,18 Kč
Podrobnosti
Složení: kukuřičný škrob, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium, bambus), celozrnná rýžová mouka 3,8%, čočková mouka 3,6%, hroznový cukr, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; sůl. Obsahuje stopy sóji. BEZ LAKTÓZY.
Čistá hmotnost: 1000 g

Průměrná nutriční hodnota na 100 g výrobku:

Energie: 1429 kJ/337 kcal
Tuky: 0,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 78 g
z toho cukry: 2,6 g
Vláknina: 4,1 g
Bílkoviny: 2,6 g
Sůl: 0,73 g

Údaje o nutriční hodnotě jsou orientační! Aktuální údaje o nutričních hodnotách se mohou lišit. Prosíme, informujte se o aktuálních hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty