ForPro Protein Toast Roll, 260 g
ForPro Protein Toast Roll, 260 g
103,30

ForPro Protein Toast Roll, 260 g

Do unikátní řady výrobků od ForPro přicházejí pražené dietní chleby, které obsahují 3,6krát více bílkovin a 76 % méně sacharidů než tradiční pražené chleby. Připojte se k milovníkům zdravého životního stylu a vyzkoušejte si chleby ForPro Protein Toast Roll.

Náš bílkovinný chléb revolučním způsobem promění snídani. I oběd. I večeři. Chléb s dodatečným zdrojem bílkovin může být kombinován s čerstvými a zdravými surovinami na tisíce různých způsobů.

Všude slyšíme, že "štestí je potřeba stejně jako kousíček chleba". Křupavé plátky praženého chleba ForPro Protein Toast Roll jsou zvenku křupavé a uvnitř měkké, s přídavkem sezamu, lněných a slunečnicových semínek. Tento chléb byl vytvořen pro dietu s vyšším obsahem bílkovin, ale hodí se k libovolnému účelu. Obsahuje o 76 % méně sacharidů a méně cukru než běžný chléb, a pomáhá tak dosáhnout vašich fitness cílů.
103,30
Bonusový bod: 2,07 Kč
Podrobnosti
Složení: Voda, celozrnná mouka, mletá sója (16 %) (sójové vločky, sójová mouka), směs bílkovin (12 %) (pšeničná bílkovina, sójová bílkovina), lněná semínka, zlatá lněná mouka, slunečnicová semínka, sezam, droždí, ječná sladová mouka, sůl, regulátor kyselosti: jablečná kyselina; celozrnná žitná mouka, regulátor kyselosti: diacetát sodný. Obsahuje stopy ovesu.

Nutriční hodnoty pro 100 g produktu:
Energie: 1151 kJ (276 kcal)
Tuky: 12 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,7 g
Sacharidy: 11,4 g, z toho cukry: 1,7 g
Bílkoviny: 25 g
Sůl: 1,3 g
Vláknina: 11 g
Csomagajánlatok
Podobné produkty