Hester's Life Veryberry granola / granola s borůvkami 60g
Hester's Life Veryberry granola / granola s borůvkami 60g
34,11

Hester's Life Veryberry granola / granola s borůvkami 60g

Veryberry Granola
Granola s příchutí rybízu

Balení ve velikosti jedné porce, které vás doprovází kamkoliv! Nic vás tak skutečně nemůže zastavit na cestě ke zdravé výživě!

Granola, také známá jako pečené müsli, začala svůj dobyvatelský pochod ve Spojených státech na začátku 60. let. Původně se vyráběla z Grahamova mouky a konzumovala se s mlékem. Postupem času byly do směsi přidávány různé obilné vločky, které byly poté slepeny a pečeny s trochou oleje a medu.

Nutriční specialisté z Hester's Life přepracovali granolu z bezlepkových ovesných vloček, celých datlí a čistě přírodních ingrediencí.

V křupavé Veryberry Granole dominuje chuť skořice a vanilky. Mražené sušené červené a černé rybízové ovoce dodává granole jemně kyselou chuť a zvýrazňuje ji. Mandle a semínka chia pak zajišťují vitalitu a dělají snídani ještě výživnější.

Můžete ji obohatit čerstvým ovocem podle svého gusta nebo ji vyzkoušet jako přísadu do smoothie nebo ovesné kaše.
34,11
Bonusový bod: 0,68 Kč
Podrobnosti
Složení: granola (bezlepkové ovesné vločky, datle, olivový olej, skořice (0,6%), mořská sůl, vanilka), mandlový tyčinka, semínka chia (Salvia hispanica), mražené sušené červené rybízky, mražené sušené černé rybízky.

Neobsahuje přidaný cukr. Bezlepkové, bez sóji, laktózy, barviv a konzervantů. Produkt je vhodný pro veganskou stravu.

Rybízky ve Veryberry Granole jsou vyráběny pomocí liofilizace, což je inovativní metoda mražení sušení bez potřeby přídavných konzervantů nebo cukru. Ovoce si zachovává svou původní barvu, chuť a obsah minerálů a vitaminů.

Bohatý na vlákninu!

Produkt bezlepkový, potvrzený laboratorním testováním!

Balení obsahuje jednu porci.

Výrobek je vyráběn ve závodě, kde se používají ořechy, arašídy a sezamová semínka.

Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:

energie: 1605 kJ/384 kcal
tuky: 13 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5 g
sacharidy: 54 g
z toho cukry: 14 g
vláknina: 11 g
bílkoviny: 11 g
sůl: 0,24 g

Údaje o výživové hodnotě jsou informativní! Skutečné hodnoty se mohou lišit od těch uvedených na obalu. Prosíme, informujte se o aktuálních údajích o výživové hodnotě u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty