Rýžová mouka 1000 g
Rýžová mouka 1000 g
59,03

Rýžová mouka 1000 g

Rýžová mouka je jednou z nejoblíbenějších bezlepkových mouk, která si získala popularitu díky své dostupné ceně a různorodým způsobům použití. S neutrálním chutnáním můžeme klidně používat při pečení, vaření nebo zahušťování samotnou.

Díky své neutrální chuti může plně nahradit pšeničnou mouku v jídlech, kde není třeba tvorba lepku pro vytvoření konzistence, například při přípravě piškotů, krémů a omáček, nebo zahušťování polévek a dalších pokrmů. V jiných případech (například při přípravě kváskového těsta, chleba, pečiva) je vhodné smíchat ji s jinými druhy mouk a škrobů, protože samotná by mohla vytvářet suchý dojem a vést k rozpadání těsta. Je hlavní složkou čínských rýžových těstovin, představující vynikající bezlepkovou alternativu suchým těstovinám.
59,03
Bonusový bod: 1,18 Kč
Podrobnosti
Čistá hmotnost: 500 g

Složení: Rýžová mouka (bílá)

Původ: EU

Upozorňujeme, že surovina produktu je převážně bezlepková, ale balení se neděje zcela v bezlepkovém zařízení, takže může dojít k znečištění lepku.

Průměrná nutriční hodnota na 100 g produktu:

Energie: 1508 kJ / 359 kcal
Tuky: 0,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 79,4 g
z toho cukry: - g
Bílkoviny: 6,9 g
Vláknina: - g
Sůl: - g

Nutriční údaje jsou informativní! Aktuální hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od těchto údajů. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty