Kokosová voda Kara 330 ml
Kokosová voda Kara 330 ml
39,82

Kokosová voda Kara 330 ml

Kara pro vás vyvinula jednou z nejmodernějších technologií kokosovou vodu vyrobené tepelným zpracováním při vysoké teplotě (UHT) a balené za sterilních podmínek v praktickém obalu vyrobeném z udržitelného lesního zdroje.

39,82
Bonusový bod: 0,80 Kč
Podrobnosti
"

Kromě certifikátů HALAL a KOSHER splňují výrobky z rodiny výrobků Kara i řadu dalších certifikátů. Výrobky neobsahují GMO, což také dokazuje, že výrobky pocházejí ze zásoby výrobků, které nebyly geneticky modifikované během pěstování ani zpracování. Tímto způsobem přináší Kara na váš stůl výrobky z čerstvých kokosových ořechů, které se nacházejí v přírodě, bez dalších úprav.



Kokosová voda Kara Coco se vyrábí z ručně vybraných čerstvých kokosů. Je to přirozený zdroj základních elektrolytů (draslík, vápník, hořčík, sodík, fosfor).



Kokosová voda Kara obsahuje 99% kokosové vody a 1% koncentrátu kokosové vody. Šťáva z čerstvých mladých kokosových ořechů je sladce kyselá. Díky elektrolytům (draslík, vápník, hořčík, sodík, fosfor) hydratuje velmi dobře.Konzumujte chlazené, dokonalá hydratace po po sportu nebo po jakékoliv fyzické únavě.




  • Bezlepkové a bezlaktózové & bez cholesterolu

  • Vyrobeno z čerstvých kokosů

  • Vynikající náhrada za mléko

  • Žádný přidaný cukr

  • Neobsahuje konzervační látky, aromatické přísady a barviva

  • Vegan produkt




Čistý objem: 250 ml

Složení: přírodní kokosová voda (99%), koncentrát kokosové vody (1%)

Krajina původu: Indonésie

Průměrná nutriční hodnota ve 100 ml produktu
Energie: 77 kJ / 19 kcal
Tuky: 0g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0g
Sacharidy: 4,4 g
- z toho cukry: 3,4g
Bílkoviny: 0,2 g
- Sůl: 55 mg

Nutriční informace slouží pouze pro informační účely! Skutečné výživové hodnoty na obalu se mohou lišit od hodnot zde uvedených. O aktuálních výživových hodnotách se informujte u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty