The Bridge Bio Barista Ovesný nápoj 1000 ml
The Bridge Bio Barista Ovesný nápoj 1000 ml
66,42

The Bridge Bio Barista Ovesný nápoj 1000 ml

Bridge Bio Barista Ovesný nápoj 1000 ml vyrobený z kvalitních ovesných vloček. Tento nápoj má bio certifikaci, což zaručuje přítomnost přírodních a zdravých složek.

Ovesný nápoj je příjemný krémový nápoj. Je bohatý na zdravá vlákna, vitamíny a minerály, a proto je zejména doporučován pro snídani. Ovesné vločky mohou pomoci udržovat dobrou trávení a pocit sytosti, což přispívá k kontrole hmotnosti a zvýšení energie.
Bridge Bio Barista Ovesný nápoj je ideální volbou pro ty, kteří hledají zdravější a lehčí alternativu kávy. Je skvělý samotný, ale může se konzumovat také s mlékem, kokosovým mlékem nebo mandlovým mlékem, abyste dosáhli ještě bohatší chuti a textury.
66,42
Bonusový bod: 1,33 Kč
Podrobnosti
Složení:
Pramenná voda, ovesné vločky* (14%), slunečnicový olej*, lněný olej*, mořská sůl. *=z ekologického zemědělství. Bez přidaného cukru. Obsahuje přírodní cukry. Může obsahovat stopy sóji.

Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:

- Energie: 241 kJ / 58 kcal
- Tuky: 2,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
- Sacharidy: 7,8 g
- z toho cukry: 5,2 g
- Bílkoviny: 0,7 g
- Sůl: 0,10 g

Informace o výživové hodnotě jsou orientační! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách u naší zákaznické služby!
Csomagajánlatok
Podobné produkty