The Bridge Bio Kakaový rýžový nápoj 1000 ml
The Bridge Bio Kakaový rýžový nápoj 1000 ml
66,42

The Bridge Bio Kakaový rýžový nápoj 1000 ml

The Bridge Bio Kakaový rýžový nápoj o objemu 1000 ml je připravený z rýže obohacené kakaoovou příchutí. Tento nápoj je certifikován jako bio, což znamená, že obsahuje zaručeně přírodní a zdravé složky.

Kakaový rýžový nápoj je lahodný a chutný nápoj, který může být skvělou alternativou k běžnému mléku nebo jiným rostlinným nápojům. Jeho lehká a příjemná chuť ho dělá ideální volbou pro ty, kteří chtějí vyzkoušet něco nového.

Kromě toho je kakaový rýžový nápoj výživný a snadno stravitelný, což ho činí skvělou volbou pro snídani nebo svačinu. Chuť kakaa se skvěle harmonizuje s přirozenou sladkostí rýžového nápoje.

The Bridge Bio Kakaový rýžový nápoj může být ideální volbou pro ty, kteří chtějí vychutnat chuť kakaa v zdravějším alternativním nápoji. Užijte si jemné chutě a pocit sytosti s tímto kakaovým rýžovým nápojem!
66,42
Bonusový bod: 1,33 Kč
Podrobnosti
Složení:
Přírodní minerální voda, italská rýže* (17 %), koncentrát jablečného džusu*, nízkotučný kakaový prášek* (1,5 %), slunečnicový olej*, řepkový olej*, mořská sůl, zahušťovadlo: karagenan. *=ekologické.

Průměrná nutriční hodnota na 100 g produktu:

- Energie: 340 kJ / 80 kcal
- Tuky: 0,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
- Sacharidy: 18 g
- z toho cukry: 8,3 g
- Bílkoviny: 0,5 g
- Sůl: 0,10 g

Údaje o nutriční hodnotě slouží pouze k orientačním účelům! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách u našeho zákaznického servisu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty