The Bridge Bio Mandlový nápoj přírodní, bez cukru, 1000 ml
The Bridge Bio Mandlový nápoj přírodní, bez cukru, 1000 ml
73,81

The Bridge Bio Mandlový nápoj přírodní, bez cukru, 1000 ml

The Bridge Bio Mandlový nápoj je produkt o objemu 1000 ml, který je dostupný v přírodní formě, tedy bez přidaného cukru. Tento nápoj je certifikován jako bio, což znamená, že obsahuje zaručeně přírodní a zdravé ingredience.

Mandlový nápoj má příjemnou krémovou a mandlovou chuť a je vynikající alternativou k tradičnímu mléku nebo jiným rostlinným nápojům. Ve variantě bez cukru vyhovuje těm, kteří chtějí snížit svůj příjem cukru nebo dbají na zdravou stravu.

The Bridge Bio Mandlový nápoj je bohatý na živiny, vitamíny a minerály, a může tak přispět k zdravé stravě a životnímu stylu. Je ideální volbou pro snídani, svačinu nebo kdykoliv má někdo chuť na něco chutného a výživného k pití.
73,81
Bonusový bod: 1,48 Kč
Podrobnosti
Složení:
Přírodní voda, italská mandlová pasta* (3%), prosťová mouka*. *=z ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy ořechových plodů.

Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:

- Energie: 85 kJ / 21 kcal
- Tuky: 1,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
- Sacharidy: 0,4 g
- z toho cukry: 0,1 g
- Bílkoviny: 0,9 g
- Sůl:

Údaje o výživové hodnotě slouží pouze k orientaci! Aktuální údaje o výživových hodnotách na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních údajích o výživových hodnotách naším zákaznickým servisem!
Csomagajánlatok
Podobné produkty