Blansírované mandle 100 g
Blansírované mandle 100 g
39,82

Blansírované mandle 100 g

Blanšírované mandle lze použít při přípravě dezertů, koláčů, zmrzliny, ovocných salátů, těstovinových jídel a na zdobení sladkostí, ale také skvěle doplňují rybí a masová jídla. Jsou skvělou samostatnou svačinou nebo v kombinaci s sušeným ovocem.
39,82
Bonusový bod: 0,80 Kč
Podrobnosti
Blansírované mandle můžete použít do cukroví, koláčů, zmrzliny, ovocných salátů, těstovinových pokrmů, k ozdobě dezertů, ale také se skvěle hodí jako doplněk k rybím a masovým pokrmům. Jsou skvělou samostatnou svačinou nebo v kombinaci s sušeným ovocem.

Jsou bohaté na vlákninu, vitamíny, minerály a další chemické látky, které příznivě ovlivňují naše zdraví. Mírná konzumace chrání před mnoha nemocemi, včetně rakoviny, a je zvláště doporučována kuřákům.

Jsou zvláště bohaté na jednonenasycené mastné kyseliny, jako je například olejová kyselina, a na polynenasycené mastné kyseliny, které snižují hladinu "špatného" cholesterolu. Vědecké studie prokázaly, že středomořská kuchyně bohatá na jednonenasycené mastné kyseliny hraje důležitou roli při prevenci cirkulačních poruch a infarktu.

Mandle jsou velmi dobrým zdrojem vitamínu E, obsahují až 25 g vitamínu E na 100 g mandlí (170% doporučené denní dávky). Vitamín E je silný tuky rozpustný antioxidant, který chrání buněčné membrány a kůži před působením volných radikálů. Mandle neobsahují lepek (gluten) a jsou dobrou alternativou pro osoby s celiakií. Obsahují také řadu vitamínů skupiny B (tiamin, riboflavin, niacin, kyselina pantotenová, vitamín B6) a dostatečné množství kyseliny listové. Tyto enzymy působí jako katalyzátory v metabolických procesech v buňkách. Jsou vynikajícím zdrojem minerálů, jako je fosfor, železo, vápník, hořčík, mangan, zinek a selen.

Složení: 100 % blansírované mandle

Uchovávejte v suchu a chladu!

Původ: EU

Průměrná výživová hodnota na 100 g produktu:
Energie: 2566 kJ / 621 kcal
Tuky: 52 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 4,74 g
Sacharidy: 7,6 g
z toho cukry: 4,2 g
Bílkoviny: 24,1 g
V

láknina: 12,9 g
Sůl: 0,035 g

Údaje o výživové hodnotě jsou informativní! Skutečné hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených. Prosím, kontaktujte naši zákaznickou podporu pro přesné informace o výživových hodnotách.
Csomagajánlatok
Podobné produkty