The Bridge Bio kokosový krém / "kokosový krém" 200 ml.
The Bridge Bio kokosový krém / "kokosový krém" 200 ml.
45,00

The Bridge Bio kokosový krém / "kokosový krém" 200 ml.

Mléčné vaření z vynikajících surovin! The Bridge Bio Kokosový krém je rostlinná "smetana", která představuje vynikající řešení pro každého, kdo může bez obav konzumovat vegetariáni, lidé s alergií na mléčné bílkoviny, intolerancí na laktózu a lepek. 100% bio, veganský, bez laktózy a lepku, s mimořádně vysokým obsahem sušiny 15%, je připravený výhradně přidáním kokosu z kontrolovaného a certifikovaného organického pěstování do horské pramenité vody. Lehký a chutný, je ideálním produktem pro přípravu chutných jídel a dezertů zdravěji a lehčeji.
45,00
Bonusový bod: 0,90 Kč
Podrobnosti
Návod k použití:

The Bridge BIO Kokosový krém je vynikající rostlinnou alternativou k živočišné smetaně. Použijte ho k přípravě jakéhokoli jídla, pečení nebo vaření, aby vaše pokrmy získaly krémovou konzistenci s tímto zdravým produktem bez laktózy a mléčných bílkovin. BIO Kokosový krém "smetana" je ideálním produktem pro přípravu chutných jídel zdravěji, lehčeji a s menším množstvím živočišných tuků.

Zdravý a ekologicky odpovědný životní styl je součástí naší budoucnosti, a naše tělo se každý den potýká s výzvami. Alergie se často vyvíjejí i u dospělých. Je důležité dávat pozor na varovné signály a šetřit naše tělo a trávicí systém. Nakupujme potraviny z kontrolovaných zdrojů, protože jen tak můžeme být jisti, že to, co dáváme na stůl, opravdu prospívá našemu tělu.

O značce:

Italská rodinná firma se díky láskyplné péči, neustálému rozvoji a přísným pravidlům stala jedním z největších a nejspolehlivějších výrobců bio-produktů v Evropě.

Čistá hmotnost: 200 ml

Složení: Zdrojová voda, kokosový krém (15%), rýžový škrob, emulgátor: slunečnicový lecitin, zahušťovadlo: rohovce mouka, mořská sůl
Původ: Itálie
Skladování: Na suchém a chladném místě! Po otevření lze uchovávat v lednici 3 - 4 dny.

Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.

Průměrná nutriční hodnota na 100 ml produktu:

Energie: 111 kcal / 461 kJ
Tuky: 9,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 8,9 g
Sacharidy: 4,2 g
- z toho cukry: 1,0 g
Bílkoviny: 1,3 g
Sůl: 0,2 g

Údaje o nutriční hodnotě jsou pouze orientační! Aktuální údaje o nutriční hodnotě na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Informujte se o aktuálních hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty