Kara Kokosový krém UHT 65ml 24%
Kara Kokosový krém UHT 65ml 24%
11,75

Kara Kokosový krém UHT 65ml 24%

Kara UHT kokosový krém se skládá z 99,9% z čistého kokosu! Bez laktózy, bez lepku, bez sóji, bez přidaného cukru, příchutí, konzervačních látek a barviv, lze jíst ve veganském a paleoistickém životním stylu. Díky příjemné chuti a hedvábně krémové textuře

11,75
Bonusový bod: 0,23 Kč
Podrobnosti

Popis Vynikající kvalita kokosových produktů Kara spočívá v čerstvosti a vysoké úrovni technologie výroby. Kokosové ořechy bez GMO z udržitelného zdroje jsou zpracovány během několika hodin po sklizni a poté konzervovány pomocí technologie UHT. Zpracovatelský závod společnosti Kara splňuje několik mezinárodních akreditací (FSSC 22000 - Food Safty System Certificatin, Halal, Koser, SA - Social Accountability 8000), čímž zajišťuje ve svých závodech kvalitu a etické podmínky.

 

Kokosový krém návod k použití Kokosový krém může zcela nahradit použití smetany, takže můžeme 100% zeleninovým způsobem připravit krémovější smetanové polévky, omáčky, dušené maso a koktejly. Z kokosového krému lze vyhotovit dokonalá pěna, proto ji můžeme směle použít k různým zákuskem (cukrářské výrobky, dezerty do sklenic, atd.), ale je také skvělým doplňkem horkého kakaa a kávy! Po zředění vodou z něj můžeme vyrobit kokosové mléko.

 

Kara Kokosový krém UHT 65 ml cena: [PRICE]

Čistý objem: 200 ml

Složení: 99,9% přírodní kokosový krém, stabilizátory (xantanová guma E415, guarová guma E412, karagenan E407)
Krajina původu: Indonésie
Skladování: Na suchém a chladném místě! Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 3 dnů!
Před konzumací dobře protřepejte!
Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.


Průměrná nutriční hodnota ve 100 ml produktu:

- Energie: 1032 kJ / 247 kcal
- Tuk: 24,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 23,5 g
- Sacharidy: 3,5 g
- z toho cukr: 3 g
- Bílkoviny: 2,6 g
- Sůl: 18,6 mg
- Cholesterol: 0 mg

Informace o výživové hodnotě jsou informativní! Skutečné nutriční hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od hodnot zde uvedených. O aktuálních výživových hodnotách se informujte u našich kolegů!

Csomagajánlatok
Podobné produkty