Konopný proteinový prášek 125 g.
Konopný proteinový prášek 125 g.
61,25

Konopný proteinový prášek 125 g.

Bílkovinový prášek z konopných semínek je 100% rostlinného původu, snadno stravitelný, velmi dobře vstřebatelný a navíc bezlepkový, bez sóji, bez mléčných výrobků a bez vajec, což ho činí ideálním zdrojem bílkovin pro vegetariány, vegany a aktivní a zdravý životní styl. Kromě toho může pomoci posílit naši imunitu, protože obsahuje mnoho vitaminů a minerálů.
61,25
Bonusový bod: 1,22 Kč
Podrobnosti
Díky svým pozitivním výživovým vlastnostem jsou konopná semínka a z nich lisovaný olej dlouho konzumovány lidstvem. Jednou z velkých výhod konopného proteinu je, že při jeho výrobě zůstává značná část bohatého obsahu vitaminů a minerálů obsažených v konopných semínkách zachována i v konopném proteinovém prášku. Takže nejenže poskytuje vynikající zdroj bílkovin, ale také podporuje správný příjem vitaminů (zejména vitamín A, řada vitamínů skupiny B, vitamín C a vitamín E) a minerálů (draslík, vápník, hořčík, měď a zinek).

Konopný protein získaný z odpadů zpracování konopných semen a lisování konopného oleje obsahuje všechny 20 esenciálních aminokyselin, které jsou nezbytné pro výstavbu proteinů v našem těle, a je tak kompletním zdrojem bílkovin. Obsahuje také esenciální aminokyseliny, které naše tělo nedokáže samo produkovat, a proto jejich příjem můžeme zajišťovat správnou stravou.

Návod k použití:
Smíchejte ho do svého oblíbeného ranního smoothie, šejkru, kaše nebo nápoje. Konopný protein může být přidán do různých pokrmů, jako jsou proteinové palačinky, wafle, přidán do zeleninových polévek nebo jako dokonalá složka pro výrobu domácích proteinových tyčinek. Při pečení lze třetinu mouky nahradit práškem konopného proteinu (například pro přípravu dortů, muffinů, lincií atd.).

Složení: 100% konopný protein
Původ: Čína
Průměrná výživová hodnota na 100 g produktu:
Energie: 1520 kJ/362 kcal
Tuky: 11,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g
Sacharidy: 10 g
z toho cukry: 5,9 g
Bílkoviny: 49 g
Sůl: 0,1 g

Informace o výživové hodnotě jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
doplňky
Podobné produkty