Bílkovinný prášek z hnědé rýže, 500g.
Bílkovinný prášek z hnědé rýže, 500g.
177,25

Bílkovinný prášek z hnědé rýže, 500g.

Bílý rýžový protein je zcela přírodní rostlinný protein. Díky své vysoké obsahu bílkovin (85%), složení aminokyselin a snadné stravitelnosti dokáže dokonale nahradit živočišné proteiny. Doporučuje se pro vegany, ty, kteří vedejí zdravý životní styl, a aktivní jedince s zvýšenou potřebou bílkovin. Je bezlepkový, bez sóji, bez mléčných výrobků a bez jakýchkoli živočišných složek!
177,25
Bonusový bod: 3,54 Kč
Podrobnosti
Barní rýže protein je nejrozšířenějším rostlinným zdrojem proteinu, protože obsahuje extrémně vysoký podíl proteinů a navíc má jednu z nejlepších aminokyselinových složek. Je také snadno stravitelný a nezpůsobuje žádnou alergickou reakci, takže ho mohou bez obav konzumovat lidé s nesnášenlivostí lepku, soje, laktózy, mléčných bílkovin a vaječných alergií. Řada studií již prokázala, že rostlinné proteiny, včetně barní rýžového proteinu, mohou plně nahradit živočišné proteiny, a navíc jsou rostlinné proteiny snadněji stravitelné. Pro vegetariány a vegany je také zvláště důležitý dostatečný příjem proteinu, a k tomu je například barní rýžový protein skvělou volbou.


Barní rýžový protein se získává mletím rýžových zrn a následným speciálním enzymatickým zpracováním oddělujícím protein od škrobu.


Návod k použití


Barní rýžový protein má mírně sladkou a zemitou chuť. Je ve formě prášku a má trochu hrubší a zrnitější konzistenci ve srovnání s ostatními rostlinnými proteiny. Může být konzumován smícháním do snídaně v podobě smoothie, shakeu, kaše nebo míchaného nápoje. Řada jídel lze obohatit barním rýžovým proteinem, například můžeme připravit proteinové palačinky, gofry, přidat ho do zeleninových pokrmů nebo ho použít jako skvělou složku pro domácí proteinové tyčinky. Při pečení lze téměř ve všech receptech částečně nahradit mouku proteinovým práškem (např. pro výrobu piškotů, muffinů, lincových dortů atd.).


Složení: 100% barní rýžový protein
Původ: Čína
Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku:
Energie: 360 kcal (1506 kJ)
Tuky: 2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g
Sacharidy: 3,9 g
z toho cukry: 0,3 g
Proteiny: 85 g
Sůl: 0 g


Informace o výživových hodnotách

jsou orientační! Aktuální hodnoty na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosíme, informujte se o aktuálních výživových hodnotách u našeho zákaznického servisu!
Csomagajánlatok
doplňky
Podobné produkty