Balance Food Mouka z bambusových vláken 200g
Balance Food Mouka z bambusových vláken 200g
35,39

Balance Food Mouka z bambusových vláken 200g

Mouka z bambusových vláken s vysokým obsahem vlákniny a s jemností hladké mouky, která pomáhá při mnohých dietách v kuchyni. Používá se pro zlepšení příjmu vlákniny, ale také výrazně zlepšuje texturu bezlepkových, paleo těst a koláčů, při chlebu pomáhá vytvářet křupavou texturu na vnější straně a jemnou uvnitř.
35,39
Bonusový bod: 0,71 Kč
Podrobnosti

Rostlina bambusu, známá svými mnoha užitečnými vlastnostmi, je velmi rychle rostoucí a široce využívaná. Kromě své dekorativní hodnoty je to užitečný stavební materiál, surovina pro nástroje šetrné k životnímu prostředí a také velmi užitečný zdroj potravin. Zpracováním stonku se získá také bambusová vlákninová mouka, která sestává téměř výhradně z užitečných vláken. Jeho obsah uhlohydrátů a tuků je zanedbatelný, takže jej lze snadno začlenit do stravy dieterů i diabetiků. Je to také oblíbená složka paleolitické stravy. Samozřejmě je to zcela bezlepková surovina, což z ní činí vynikající alternativu pro lidi citlivé na lepek.



Mouka z bambusových vláken je perfektní přísadou ke zlepšení skladů dortů, chleba a pečiva. Paleo a bezlepková mouka obvykle poskytuje zrnitou, drobivou texturu, takže přidání mouky z bambusových vláken může pomoci s tímto problémem, díky kterému je kůrka svěží a uvnitř těsta příjemně měkká a načechraná.



[PRODUCT] cena: [PRICE]

Čistá hmotnost: 200 g
Složení: mouka ze 100% bambusových vláken
Krajina původu: EU

Všimněte si prosím, že suroviny tohoto výrobku jsou základně bezlepkové, ale balení se neuskutečňuje v 100% bezlepkovém zařízení, takže může obsahovat stopové množství lepku.

Průměrná nutriční hodnota ve 100 g produktu
Energie: 752 kJ / 188 kcal
Tuky: 0,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: <0,1 g
- z toho cukry: <0,1 g
Bílkoviny: 0,2 g
Vlákniny: 99 g
- Sůl: <0,01g

Nutriční informace slouží pouze pro informační účely! Skutečné výživové hodnoty na obalu se mohou lišit od hodnot zde uvedených. O aktuálních výživových hodnotách se informujte u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty