Balance Food Eltennijó - Paleo Konzervační přípravek 120g
Balance Food Eltennijó - Paleo Konzervační přípravek 120g
47,95 
36,87
23

Balance Food Eltennijó - Paleo Konzervační přípravek 120g

Pomocí konzervačního přípravku můžete zamknout chutě léta ve svých džemech bez přidaného cukru a konzervačních látek. Jeho složení jsme vytvořili tak, aby byl džem příjemně roztíratelný a bude perfektním doplňkem snídaňových toastů a zákusků. Konečně můžete beztrestně vychutnávat šťavnatou chuť čerstvého ovocného džemu.

 

47,95 
36,87
od: 02.05.2024   do: 30.06.2024
sleva 23
Úspory 11,08 Kč
Bonusový bod: 0,74 Kč
Podrobnosti

 


Balance Food Eltennijó - Paleo Konzervační přípravek svými přírodními přísadami přispívá ke snadnějšímu a zdravějšímu vaření džemu. Pektin je přírodní vláknina, která se vyskytuje hlavně v jablkách a citrusových plodech a bobulích. Díky svému mimořádnému zahušťovacímu účinku výrazně zkracuje čas potřebný k přípravě džemu, a pomáhá tak chránit vitamíny a další cenné živiny v ovocích, které se při vaření po dobu několika hodin rozkládají. Xylitol a stevia jsou mimořádně nízkokalorické přírodní sladidla, které diabetikům, a ostatním, kteří drží dietu a dávají pozor na zdravé stravování, umožňuje vychutnat si dokonalou chuť hotových džemů. Kyselina citronová pomáhá při práci s pektinem u méně kyselých plodů a také pomáhá chránit přirozenou a zářivou barvu plodů během konzervování. 

 

Balance Food Eltennijó - Paleo Konzervační přípravek návod k použití: S Balance Food Eltennijó - Paleo Konzervačním přípravkem dokážete rychle a snadno vyrobit skutečně lahodné džemy s perfektní texturou bez cukru a dlouhých hodin vaření. Směs stačí na 1 kg ovoce. Podobně jako v uvedeném jahodovém džemu, můžete jej použít na výrobu džemu pro jakékoliv ovoce.

 

Eltennijó Jahodový džem

 

Suroviny

 




  • 1 kg jahod 1 sáček Balance Food Eltennijó (paleo konzervační přípravek)


Jahody důkladně omyjeme a odstopkujeme. Nakrájíme na menší kousky a smícháme v hrnci se směsí paleo konzervačního přípravku Začneme vařit na mírném ohni a v pravidelných intervalech odstraňujeme pěnu. Pomocí ponorného mixéru rozmixujeme, dokud nevznikne pyré nebo ponecháme větší kousky, podle chuti. Když zhoustne, zavřeme plamen pod ním. Za horka jejich naplníme do řádně dezinfikovaných sklenic a necháme tradičním způsobem vychladnout v suché páře.

 




Čistá hmotnost: 120 g

Složení: Xylitol, stevia, pektin, kyselina citronová

Krajina původu: EU
Csomagajánlatok
Podobné produkty