Balance Food Kokosový mléčný prášek 250 g
Balance Food Kokosový mléčný prášek 250 g
125,53

Balance Food Kokosový mléčný prášek 250 g

Kokosový mléčný prášek je koncentrovaný produkt vyrobený z kokosu, který je bez laktózy, bez mléčného proteinu a je perfektní volbou pro veganskou stravu. Kokosový mléčný prášek můžeme rychle a snadno konzumovat jako kokosové mléko smíchané s vodou nebo ho můžeme použít při přípravě jídel.

125,53
Bonusový bod: 2,51 Kč
Podrobnosti

Návod k použití kokosového mléka ve formě prášku:


Kokosové mléko ve formě prášku je koncentrovaný produkt z kokosu získaný odstraněním vody. Jedná se o velmi praktický výrobek, protože díky práškové formě je snadněji skladovatelný a lze jej jednoduše použít kdykoliv a kdekoliv. Množství vody, kterou přidáte, závisí na chuti nebo způsobu použití, a tímto způsobem získaným kokosovým mlékem můžete obohatit pokrmy jako zeleninové příkrmy, polévky, omáčky a omáčky na maso, ale také můžete plně nahradit živočišné mléko při přípravě dezertů. Lze jej přímo přidávat do kávy, kakaa, smoothie nebo shakeů jako prášek.




Čistá hmotnost: 250 g
Složení: kokosové mléko, smetanový prášek (maltodextrin, modifikovaný škrob)
Původ: Malajsie
Skladování: Suché a chladné místo!

Průměrná výživová hodnota na 100 ml výrobku:

Energie: 3700 kJ / 641 kcal
Tuky: 51,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 48,3 g
Sacharidy: 38,5 g
- z toho cukry: 12,4 g
Bílkoviny: 6,5 g
Sůl: 166,6 mg
Informace o výživové hodnotě jsou pouze orientační! Skutečné údaje o výživové hodnotě na obalu se mohou lišit od uvedených hodnot. Prosím, informujte se o aktuálních údajích o výživové hodnotě u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty