Balance Food Bulgur 1000 g
Balance Food Bulgur 1000 g
71,49

Balance Food Bulgur 1000 g

Po tisíce let je bulgur jedním ze základních potravin lidstva, přestože u nás se stal populárním pouze v posledním desetiletí. Bulgur vyrobený z tvrdé pšenice může být oblíbený ve vaší kuchyni díky svým velkým hodnotám obsahu a snadnému a rozmanitému použití.

 


 

71,49
Bonusový bod: 1,43 Kč
Podrobnosti
Popis

 
 
Bulgur návrh na přípravu: Je velmi snadné ho vyrobit, stačí zalít verzi s menšími zrny horkou vodou a bulgur s většími zrny lze připravit vařením po dobu několika minut. Pokud chceme dosáhnout konzistence kaše, vyplatí se namočit do dvojnásobného množství horké tekutiny po dobu 30 minut. Může být použit k výrobě různých pokrmů. Perfektní ingredience pro saláty, jako je libanonský tabbouleh nebo turecký kisir. Je to skvělá náhrada za rýži v jakémkoliv jídle, takže to může být buď příloha nebo náplň. Díky své neutrální chuti může být snadno kořeněn, takže jej lze dokonce zpracovat i na zákusky.

 

Balance Food Bulgur 1000 g cena: [PRICE]


Čistá hmotnost: 1000 g

Složení: 100% bulgur
Krajina původu: Turecko


Průměrná nutriční hodnota ve 100 g produktu:

- Energie: 1468 kJ / 351 kcal
- Tuk: 1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
- Sacharidy: 65 g
- z toho cukr: 0,9 g
- Bílkoviny: 10 g
- Vlákniny: 16
- Sůl: 0 g

Informace o výživové hodnotě jsou informativní! Skutečné nutriční hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od hodnot zde uvedených. O aktuálních výživových hodnotách se informujte u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty