Trapa, Cortados Stevia, výběr dezertů, bez cukru, 115 g

Classicos výběr je kolekce bonbónů se čtyřmi různými chutěmi, což představuje dokonalou alternativu k tradiční čokoládě. Bonbóny s ořechovou, kávovou, pomerančovou a citronovou chutí poskytují skvělý chuťový zážitek pro spotřebitele. Kromě toho je tento výrobek vynikající volbou i pro lidi s speciální dietou, díky absenci lepku a oleje z palmového jádra.

Španělská čokoládovna Trapa vyrábí čokoládu vynikající kvality již od roku 1891. V jejich sortimentu naleznete nejen tradiční prémiovou mléčnou a hořkou čokoládu, ale také širokou škálu čokolád s různými příchutěmi, včetně variant bez cukru.
118,14
Bonusový bod: 2,36 Kč
Podrobnosti
Nettó hmotnost: 115 g

Složení: Sladidla (maltitol, stevia (0,02%)), rostlinné tuky a oleje (kokosový, slunečnicový a olivový olej), kakaová hmota, kakaové máslo, syrovátkový prášek, ořechová hmota (3,5%), odtučněné mléko v prášku, sušené maliny (2%), emulgátor (sójový lecitin) a aroma.
Alergeny: mléko, sója, ořechy. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů!

Původ: Španělsko

Skladujte na suchém a chladném místě, chráněném před sluncem.
Optimální teplota pro konzumaci je mezi 14 a 21 °C.
Kvalita je zaručena do data uvedeného na obalu (den/měsíc/rok).

Průměrná nutriční hodnota 100 g výrobku:

Energie: 2028 kJ / 490 kcal
Tuky: 36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 25 g
Sacharidy: 50 g
- z toho cukry: 9,3 g
- z toho polyoly: 38 g
Bílkoviny: 5,2 g
Sůl: 0,19 g

Nutriční hodnoty jsou pouze informativní! Skutečné nutriční hodnoty se mohou lišit od uvedených. O aktuální hodnoty se informujte u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty