Trapa, Cortados dezertní výběr, Clásicos, 115 g

Trapa kvalitní lahůdky z čokolády vyrobené ve Španělsku, ve 4 různých příchutích. Mléčná čokoláda s kávovou pralinovou náplní, mléčná čokoláda s pomerančovou pralinovou náplní, křupavá mléčná čokoláda s citronovou pralinovou náplní a mléčná čokoláda plněná lískooříškovou pralinou.

Produkt bez lepku a palmového oleje!

Španělská čokoládovna Trapa vyrábí čokolády vynikající kvality od roku 1891. Kromě tradičních prémiových tmavých a mléčných čokolád nabízí široký sortiment čokolád různých příchutí a také čokolády bez cukru.
110,75
Bonusový bod: 2,22 Kč
Podrobnosti
Nettó hmotnost: 115 g

Složení: Cukr, rostlinné tuky a oleje (kokosový, slunečnicový a olivový olej), kakaová hmota, kakaové máslo, syrovátkový prášek, plnotučné mléko v prášku, arašídová pasta (4,4%), odtučněné mléko v prášku, extrudovaná rýže (rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl), máslo, emulgátor (sójový lecitin) a aroma.

Alergeny: Mléko, sója, arašídy. Může obsahovat stopy mléka a ořechů!

Původ: Španělsko

Uchovávejte na suchém a chladném místě, chráněném před slunečním zářením. Optimální teplota pro konzumaci mezi 18-21 °C. Kvalitu si udrží až do data uvedeného na obalu (den/měsíc/rok).

Průměrná nutriční hodnota v 100 g výrobku:

Energie: 2267 kJ / 543 kcal
Tuky: 32 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 19 g
Sacharidy: 60 g
z toho cukry: 58 g
Bílkoviny: 4,4 g
Sůl: 0,24 g

Nutriční údaje jsou informativní! Aktuální hodnoty na obalu se mohou lišit od těchto uvedených. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách u našich kolegů!
Csomagajánlatok
Podobné produkty