Balance Food Reformní Křupavá Chlebová mouka 540 g (bezlepková směs mouky)
Balance Food Reformní Křupavá Chlebová mouka 540 g (bezlepková směs mouky)
66,42

Balance Food Reformní Křupavá Chlebová mouka 540 g (bezlepková směs mouky)

Balance Food Reformní Křupavá Chlebová Mouka je členem rodiny bezlepkových směsí mouky, kterou samostatně vyvinula Balance Food. Pomocí této mouky můžete doma rychle vyrobit garantovaně bezlepkový rustikální domácí chléb, housky, rohlíky a jiné pečivo s křupavou kůrkou. 
66,42
Bonusový bod: 1,33 Kč
Podrobnosti
Při bezlepkové dietě čelí mnozí skutečným problémem při přípravě tradičních chlebů, pečiva, koláčů a jiných potravin v bezlepkové verzi. Vynecháním pšeničné mouky často selhává příprava i nejjednoduššího jídla, protože chování bezlepkové mouky a ingrediencí je velmi odlišné od chování pšeničné mouky. Naštěstí kombinací různých bezlepkových ingrediencí ve správném poměru můžeme dosáhnout konečného výsledku s vynikající chutí a texturou, ale vývoj těchto receptů je zdlouhavý a často neúspěšný proces. S vytvořením rodiny výrobků Balance Food Reform bezlepkových směsí mouky jsme chtěli pomoci našim začátečníkům a pokročilým lidem citlivým na lepek a reformně zaměřeným na úspěch při používání našich výrobků!


Vyzkoušejte i Vy naši Reformní Křupavou Chlebovou mouku pro pečení bezlepkového, rustikálního chleba s křupavou kůrkou a jiného pečiva!


Návod k použití Balance Food Reformní křupavé chlebové mouky (bezlepková směs mouky)

Suroviny pro 500 g chleba



  • 270g Balance Food Křupavá Chlebová mouka

  • 45 ml čerstvá citronová šťáva

  • 295 ml vlažná voda

  • 1 lžička Balance Food Praidská sůl



Citrónovou šťávu smícháme s vodou a postupně přidáme bezlepkovou směs mouky a sůl. Těsto se mísí po dobu 4 až 5 minut a pak se nechá 15 minut odpočívat a pak se formuje na pomoučeném povrchu. Vrchní část potřeme kokosovým olejem a pečeme v předehřáté horkovzdušné troubě 70 minut. Zpočátku při 200 °C po dobu 50 minut a poté při 180 °C po dobu dalších 20 minut. V běžné troubě se doporučuje teplota o 10 °C vyšší. Po vychladnutí to můžeme nakrájet.


 


 


Balance Food Reformní Křupavá Chlebová mouka (bezlepková směs mouky) cena: [PRICE]

 Čistá hmotnost: 540 g

Složení: prosná mouka, pohanková mouka, teffová mouka, tapiokový škrob, mouka z bambusových vláken, slupky ze semen jitrocele, kyselina citronová, jedlá soda

Krajina původu: EU

Skladování na suchém a chladném místě

Průměrná nutriční hodnota ve 100 g produktu:

- Energie: 2516 kJ / 601 kcal
    - Tuk: 2,3 g
               - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g
    - Sacharidy: 60,8 g
               - z toho cukr: 2,24 g
- Bílkoviny: 8,13 g
- Vlákniny: 18,4 g
- Sůl: 0,03 g

Informace o výživové hodnotě jsou informativní!
Csomagajánlatok
Podobné produkty