Balance Food Reformní pohanková chlebová mouka 540 g (bezlepková směs mouky)
Balance Food Reformní pohanková chlebová mouka 540 g (bezlepková směs mouky)
59,03

Balance Food Reformní pohanková chlebová mouka 540 g (bezlepková směs mouky)

Balance Food Reformní Pohanková Chlebová Mouka je členem rodiny bezlepkových směsí mouky, kterou samostatně vyvinula Balance Food. Pomocí něj můžete doma rychle a snadno připravit reform chléb a jiné pečivo zaručeně bez mléka a bez lepku. 
59,03
Bonusový bod: 1,18 Kč
Podrobnosti
Při bezlepkové dietě čelí mnozí skutečným problémem při přípravě tradičních chlebů, pečiva, koláčů a jiných potravin v bezlepkové verzi. Vynecháním pšeničné mouky často selhává příprava i nejjednoduššího jídla, protože chování bezlepkové mouky a ingrediencí je velmi odlišné od chování pšeničné mouky. Naštěstí kombinací různých bezlepkových ingrediencí ve správném poměru můžeme dosáhnout konečného výsledku s vynikající chutí a texturou, ale vývoj těchto receptů je zdlouhavý a často neúspěšný proces. S vytvořením rodiny výrobků Balance Food Reform bezlepkových směsí mouky jsme chtěli pomoci našim začátečníkům a pokročilým lidem citlivým na lepek a reformně zaměřeným na úspěch při používání našich výrobků!


Vyzkoušejte i Vy naši směs Reformní Pohankové Chlebové Mouky na pečení chleba, croissantů, housek, baget a jiného pečiva!


Návod k použití Reformní Pohankové Mouky (bezlepková směs mouky)

Suroviny pro 430 g pohankového chleba bez lepku:



  • 200 g Balance Food Pohanková chlebová mouka

  • 4 vejce

  • 20 g Balance Food Kokosový olej

  • 35 ml čerstvá citronová šťáva

  • 70 ml vlažná voda

  • 1 lžička Balance Food Praidská sůl

  • 50 g Balance Food Pohanková mouka



Vejce porazte a za stálého míchání přidejte rozpuštěný kokosový olej, citrónovou šťávu a vodu. K reformní bezlepkové směsi mouky přidáme sůl a pak se tato směs postupně přidá k dříve smíšeným tekutým složkám. Výsledné těsto se hněte, nechá se 15 minut v klidu a pak se formuje na pomoučeném povrchu. Vrchní část je potřena kokosovým olejem, poté pečena nejprve v horké vzduchové peci s teplotou 200 °C (35 °C) a poté dalších 35 minut při 180 °C. V běžné troubě se doporučuje teplota o 10 °C vyšší. Po vychladnutí to můžeme nakrájet.


Balance Food Reformní Pohanková Chlebová Mouka(bezlepková směs mouky) cena: [PRICE]

 Čistá hmotnost: 540 g

Složení: Pohanková mouka (30%), prosná mouka, tapiokový škrob, mouka z bambusových vláken, slupky ze semen jitrocele, kyselina citronová, jedlá soda

Krajina původu: EU

Skladování na suchém a chladném místě

Průměrná nutriční hodnota ve 100 g produktu:

- Energie: 1042 kJ / 679 kcal
    - Tuk: 2,13 g
               - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,45 g
    - Sacharidy: 64 g
               - z toho cukr: 0,6 g
- Bílkoviny: 6,8 g
- Vlákniny: 17,8 g
- Sůl: 0,029 g

Informace o výživové hodnotě jsou informativní!
Csomagajánlatok
Podobné produkty