Lněná semínka 250 g
Lněná semínka 250 g
22,09

Lněná semínka 250 g

Lenové semínko je bohaté na vlákninu, oleje a další cenné živiny. Pro vegany a osoby s citlivostí na vejce je lenové semínko vynikající náhradou za vejce při přípravě různých těstovin.
22,09
Bonusový bod: 0,44 Kč
Podrobnosti
Popis

Lenová stroužkovaná kaše je výrobek získaný drtěním a jemným mletím lněných semínek, který účinným způsobem odhaluje cenné živiny obsažené v lněných semenech. Tímto způsobem může naše tělo získat užitečné vlákniny, proteiny, esenciální mastné kyseliny a minerály přítomné v lněných semenech. Esenciální mastné kyseliny jsou látky nezbytné pro správnou funkci našeho těla, které však samo nedokáže produkovat. Jejich doplnění můžeme zajišťovat prostřednictvím přijímané stravy.

Návrh použití lněné stroužky

Lněnou stroužku lze konzumovat smíchanou s müsli, do snídaňové kaše nebo do smoothie. Může být přidávána do pečiva, chleba a těsta pečení, ale také do plněnek nebo jako náhražka výborně slouží při přípravě karbanátků. Lněná stroužka je skvělou alternativou k vajíčkům ve veganské a bezvaječné kuchyni. V různých těstech, které obvykle obsahují vejce (například linzer, vánočka, muffin), může skvěle nahradit vejce. K tomu smíchejte 1 lžíci lněné stroužky s 3 lžícemi vody a nechte pár minut odpočívat, dokud směs nezíská mírně želatinovitou konzistenci. Tuto směs přidejte do připravovaného těsta.

Čistá hmotnost: 250 g

Složení: lněná stroužka

Původ: EU

Nutriční hodnoty na 100 g produktu:


Energie: 563 kcal
2365 kj
Tuky: 42 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 3,7 g
Sacharidy: 27,9 g
- z toho cukry: 1,5 g
Bílkoviny: 18,3 g
Sůl: 0,1 g

Informace o nutriční hodnotě jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty nutričních hodnot se mohou lišit od uvedených. Prosím, informujte se o aktuálních hodnotách nutričních hodnot na našem zákaznickém servisu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty