Ječmenový prášek 150 g
Ječmenový prášek 150 g
103,36

Ječmenový prášek 150 g

Ječmení tráva obsahuje významnou část vitamínů, minerálů, antioxidantů a dalších životně důležitých látek nezbytných pro správnou funkci našeho těla.
Ječmení tráva je čerstvý výhonek ječmene. Mladé výhonky jsou extrémně bohaté na živiny a obsahují je v formě, kterou lidský organismus snadno využívá. Pěstování ječmení trávy se datuje do pradávných dob, byla využívána pro svůj dezinfekční účinek, detoxikaci a oživení krve.
Obsahuje významné množství vitaminů, antioxidantů a stopových prvků, což může pomoci posílit naši imunitu, detoxikovat tělo a zvýšit jeho odolnost vůči civilizačním chorobám současné doby.

Použití ječmení trávy v podobě prášku:
Prášek z ječmení trávy můžeme rozpustit ve vodě (1 lžička prášku asi ve 200 ml vody), ale můžeme ho také přidat do smoothie, shakeů, kaší a konzumovat smíchaný s müsli nebo jogurtem.
103,36
Bonusový bod: 2,07 Kč
Podrobnosti
Hmotnost v čisté váze: 150 g
Složení: 100 % ječmenná tráva
Původ: Čína
Průměrná výživová hodnota na 100 g výrobku
Energie: 1048 kJ / 251 kcal
Tuky: 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 22,3 g
z toho cukry: 8,1 g
Bílkoviny: 8,8 g
Vláknina: 61,5 g
Sůl: 0,1 g

Uchovávejte na suchém a chladném místě, chráněném před světlem.
Informace o výživové hodnotě jsou pouze orientační! Skutečné hodnoty výživy na obalu se mohou lišit od uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních výživových hodnotách prostřednictvím naší zákaznické služby!
Csomagajánlatok
Podobné produkty