Ovesné otruby 500 g
Ovesné otruby 500 g
33,91

Ovesné otruby 500 g

Díky vysokému obsahu vlákniny přispívá ovesné otruby k vyváženému stravování. Jsou všestranně využitelné, a proto jsou ovesné otruby skvělým řešením, pokud chceme do našeho jídla přidat trochu navíc vlákniny.
33,91
Bonusový bod: 0,68 Kč
Podrobnosti
Popis

Ovesná otrub je částí ovesné slupky, která se odstraňuje během zpracování ovesu a obsahuje mnoho užitečných látek. V ovesných otrubách se nacházejí vlákniny, minerály a vitaminy významném množství, přispívající tak k zdravé výživě. Vláknina zároveň rychle způsobuje pocit sytosti, což usnadňuje stravování lidí na dietě. Vláknina má prospěšný vliv na trávicí systém a je skvělým detoxikantem.

Návrh na použití ovesných otrub

Ovesné otruby lze přidávat do müsli, domácí granoly, nebo je použít k přípravě kaší. Mohou být přidávány do těsta pro muffiny, sušenky, pečivo a chléb. Lze je smíchat do náplní, karbanátků nebo je dokonce použít na obalování.

Netto hmotnost: 500 g

Složení: ovesné otruby

Původ: EU

Průměrná výživová hodnota na 100 g produktu:

- Energie: 1515 kJ / 362 kcal
- Tuky: 7,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
- Sacharidy: 45,3 g
- z toho cukry: 0,9 g
- Bílkoviny: 17,5 g
- Vláknina: 23,1 g
- Sůl: 0,1 g

Informace o výživových hodnotách jsou pouze orientační! Aktuální údaje o výživových hodnotách mohou odlišovat od těch uvedených zde. Prosím, informujte se o aktuálních výživových hodnotách prostřednictvím našeho zákaznického servisu!
Csomagajánlatok
Podobné produkty