Balance Food Jedlá soda 1000 g/ 1kg
Balance Food Jedlá soda 1000 g/ 1kg
36,87

Balance Food Jedlá soda 1000 g/ 1kg

Jedlá soda, známá také jako hydrogenuhličitan sodný, je mírně zásaditá sůl, která je překvapivě univerzální.
Poskytuje řešení pro nesčetné množství zdravotních a hygienických problémů, je také vynikající čistící prostředek pro domácnost a dává lehkou a vzdušnou strukturu našim koláčem.
36,87
Bonusový bod: 0,74 Kč
Podrobnosti
Hydrogenuhličitan sodný je slabě alkalická, ve vodě rozpustná sůl sestávající z iontu hydrogenuhličitanu (HCO3-) a sodíku (Na +). Neutralizuje kyseliny, během kterého procesu se tvoří oxid uhličitý. Je šetrný k životnímu prostředí, díky čemuž je vynikající pro potravinářské, lékařské, hygienické a dezinfekční účely, jakož i pro čisticí prostředky šetrné k životnímu prostředí.
   

   Návod k použití jedlé sody

Její neutralizační účinek může být použit v případě pálení žáhy. Půl lžičky jedlé sody rozpuštěné v půl sklenici vody pomůže eliminovat pálení žáhy. Může být také použit v ústní péči, protože dezinfikuje ústa a bělí zuby. Může být také použit k výrobě domácí zubní pasty a ústní vody. Přidáním trochy vody můžeme připravit domácí tělový peeling, granule pomáhají odstraňovat odumřelé buňky epitelu a jeho mírně schnoucí účinek může být léčbou mastné pokožky náchylné na akné. e spojení s jablečným octem může nahradit i šampon, zvláště je vhodný k odstranění lupů v mastných vlasech a na pokožce hlavy. Když se přidá do vodní lázně, má zvláčňující účinky a zmírňuje kožní vyrážky způsobené pocením. Má dezodorační účinek, díky čemuž je také vhodný pro výrobu domácích dezodorantů.


e také vhodný nesčetnými způsoby jako čistící prostředek šetrný k životnímu prostředí, proto ho můžeme klidně používat k udržení čistoty našeho domu. Ideální také pro odmaštění, mytí, dezodoraci a dezinfekci.


Jedlá soda je také nezbytná v kuchyni, protože se už dlouho používá k uvolňování těstovin. Díky výše uvedenému efektu tvorby oxidu uhličitého bude těsto vzdušné. Je důležité, že tento proces vyžaduje i kyselé médium, takže ho používáme v receptech, které obsahují mléčné výrobky, citrónovou šťávu, ocet atd. Prášek do pečiva je směs jedlé sody a dalších složek, které poskytují kyselé médium, a proto je také vhodné jako náhrada za prášek do pečiva, pokud se věnuje pozornost poskytování kyselého média, např. přidáním trochu citronové šťávy.


Balance Food Jedlá soda 1000 g cena: [PRICE]Čistá hmotnost: 1000 g

Složení: jedlá soda (hydrogenuhličitan sodný)

Krajina původu: EU

Csomagajánlatok
Podobné produkty